کیک براونی خیس

کیک براونی خیس

طعم قوی شکلات از بارزترین ویژگی های براونی است که در محصولات قنادی بسیار پر مصرف می باشد . با دارا بودن بافتی منحصر به فرد و متفاوت از سایر کیک ها و نیز طعمی دلپذیر از محبوبیت فراگیری در سراسر دنیا برخوردار است.


فرمول پیشنهادی و روش تهیه
پودر نیمه آماده براونی 1 کیلوگرم
تخم مرغ تازه 350 گرم
آب
500 گرم
روغن 600 گرم
چیپس شکلاتی یا گردو خرد شده 500 گرم

شرایط میکس و پخت 
زمان میکس تمام موارد را با هم به مدت 2 الی 3 دقیقه با دور متوسط مخلوط نمایید
نوع قالب سینی کیک 60x40
دمای پخت 170 درجه سانتی گراد
زمان پخت 40 دقیقه

مقدار مصرف و نوع بسته بندی : 

  • مقدار مصرف بر اساس فرمول پیشنهادی می باشد . این محصول در بسته های 10 کیلوگرمی به بازار ارائه می شود .
  • پارامتر های فوق بسته به فرها و میکسر های مختلف متغیر می باشد .
  • محصول فوق فاقد هر گونه مواد تراریخته می باشد .
  • در جای خشک و خنک ( در دمای زیر 15 درجه سانتی گراد ) نگهداری شود .




    نشانی: تهران - جاده خاوران،بعد از پلیس راه شریف آباد، شهرک صنعتی عباس آباد، بلوار ابن سینا، خیابان حاتم راد، خیابان دهم کوشاوران، پلاک 2544


    اطلاعات تماس :

     021 - 36427153

     09022006721 - 4 واتساپ

      021 - 36427270  

      info@backaldrin.ir

      jobbacking5@gmail.com


    Rahkar Mofid ICTD © 2023
    DNN