نان چاباتا

نان چاباتا
ویژگی بهبود دهنده نان چاباتا : 

  • دارای پودر خمیر ترش و دیگر ترکیبات لازم برای دستیابی به طعم و بافت اصیل چاباتا
  • دارای فواید کاهش دهنده کلسترول، ضد سرطان و بهبود عملکرد قلب و منجر به قابلیت هضم بیشتر و شاخص گلایسمی پایین تر

فرمول پیشنهادی و روش تهیه
مواد و مقادیر لازم برای تهیه خمیر
آرد گندم 10 کیلوگرم
پودر نان چاباتا 2 کیلو گرم
مخمر خشک 200 گرم
نمک 200 گرم
روغن زیتون 400 گرم
آب سرد حدود 9 کیلوگرم
شرایط میکس و پخت 
زمان میکس 6-4 دقیقه دور کند و سپس 15-10 دقیقه دور تند
اضافه کردن روغن زیتون
روغن زیتون در پایان میکس اولیه به خمیر اضافه شود.
درجه حرارت ایده آل خمیر بعد از میکس 22 الی 24 درجه سانتی گراد
مدت زمان استراحت خمیر 2 الی 4 ساعت (برای دستیابی به کیفیت بهتر، بعد از هر 45 دقیقه با روغن، لایه زنی انجام دهید و تا سه بار این عمل انجام شود. در طول استراحت خمیر، روی خمیرها با پوشش مناسب پوشانده شود)
مقدار خمیر (وزن هر چانه) 70 الی 300 گرم
دمای اتاق بخار 35 درجه سانتی گراد
زمان تخمیر 30 الی 40 دقیقه
دمای پخت فر 240 الی 250 درجه سانتی گراد
زمان پخت فر 20 الی 30 دقیقه
روش تولید : 

پارامترهای فوق بسته به میکسرها و فرهای مختلف متفاوت است.

نکته: به منظور عملکرد بهتر پودر بهبود دهنده نان چاباتا لطفا تا زمان مصرف، در جای خشک و خنک (زیر 25 درجه سانتی گراد ) نگهداری شود.



نشانی: تهران - جاده خاوران،بعد از پلیس راه شریف آباد، شهرک صنعتی عباس آباد، بلوار ابن سینا، خیابان حاتم راد، خیابان دهم کوشاوران، پلاک 2544


اطلاعات تماس :

 021 - 36427153

 09022006721 - 4 واتساپ

  021 - 36427270  

  info@backaldrin.ir

  jobbacking5@gmail.com


Rahkar Mofid ICTD © 2023
DNN