بهبود بان (بهبود دهنده نان های مسطح)

بهبود بان (بهبود دهنده نان های مسطح)
مقادیر پیشنهادی از بهبود دهنده بهبود بان برای نان های مسطح  
لواش و تافتون 0.3 درصد 3 گرم به ازای هر کیلوگرم آرد
سنگک 0.5 درصد 5 گرم به ازای هر یک کیلوگرم آرد
بربری 1 درصد 10 گرم به ازای هر یک کیلوگرم آرد

نکته : 
در صورتی که از آرد کامل برای تولید نان استفاده شود دوز مصرف بالاتر می رود. به عبارت دیگر هر چه آرد سبوس بیشتری داشته باشد، دوز مصرف بیشتر است.


نشانی: تهران - جاده خاوران،بعد از پلیس راه شریف آباد، شهرک صنعتی عباس آباد، بلوار ابن سینا، خیابان حاتم راد، خیابان دهم کوشاوران، پلاک 2544


اطلاعات تماس :

 021 - 36427153

 09022006721 - 4 واتساپ

  021 - 36427270  

  info@backaldrin.ir

  jobbacking5@gmail.com


Rahkar Mofid ICTD © 2023
DNN