صفحه نخست
بهبود دهنده و پریمیکس های نان
روگن
برگربان جدید
تست بان جدید
نان باگت
نان چاباتا
نان باگت ذرت
خمیر پیتزا
نان باگت زردچوبه (باگت کورکوما)
نان حجیم ذرت (نان حجیم میز)
رول پیتزا پنیری
رول پیتزا اشپیتز
نان پورپور چاباتا
نان حجیم زردچوبه کورکوما
چند غله (کورن میکس دایرکت)
نان سبوس دار پور پور
بهبود بان (بهبود دهنده نان های مسطح)
نان شیرمال نیمه آماده
تگرال و پودر آماده محصولات قنادی
مافین
مافین شکلاتی
ال کاکا
کیک براونی خیس
سندکیک
سند کیک شکلاتی
کوکی گلاج
تارت شیرین
کاپ کیک
کاپ کیک ردولوت
کیک رولتی رد ولوت
کاپ کیک شکلاتی
بیکینگ پودر
کروسان
کیک اسفنجی
کیک اسفنجی شکلاتی
کیک اسفنجی ردولوت
میکس دونات
دونات غیر تخمیری وردواید
پودر نیمه آماده کرم قنادی
محصولات خانگی
پودر نیمه آماده سند کیک
پودر نیمه آماده سند کیک شکلاتی
پودر نیمه آماده کیک اسفنجی
پودر نیمه آماده کیک اسفنجی شکلاتی
پودر نیمه آماده کوکی
پودر نیمه آماده کیک مافین
پودر نیمه آماده کیک مافین شکلاتی
پودر نیمه آماده کیک ردولوت
پودر نیمه آماده کیک براونی
پودر نیمه آماده کاپ کیک شکلاتی
پودر نیمه آماده کوکی شکلاتی
پودر نیمه آماده کاپ کیک
خدمات
اخبار
گالری
درباره ما
ارتباط با ما
BACKALDRIN
صفحه نخست
بهبود دهنده و پریمیکس های نان
روگن
برگربان جدید
تست بان جدید
نان باگت
نان چاباتا
نان باگت ذرت
خمیر پیتزا
نان باگت زردچوبه (باگت کورکوما)
نان حجیم ذرت (نان حجیم میز)
رول پیتزا پنیری
رول پیتزا اشپیتز
نان پورپور چاباتا
نان حجیم زردچوبه کورکوما
چند غله (کورن میکس دایرکت)
نان سبوس دار پور پور
بهبود بان (بهبود دهنده نان های مسطح)
نان شیرمال نیمه آماده
تگرال و پودر آماده محصولات قنادی
مافین
مافین شکلاتی
ال کاکا
کیک براونی خیس
سندکیک
سند کیک شکلاتی
کوکی گلاج
تارت شیرین
کاپ کیک
کاپ کیک ردولوت
کیک رولتی رد ولوت
کاپ کیک شکلاتی
بیکینگ پودر
کروسان
کیک اسفنجی
کیک اسفنجی شکلاتی
کیک اسفنجی ردولوت
میکس دونات
دونات غیر تخمیری وردواید
پودر نیمه آماده کرم قنادی
محصولات خانگی
پودر نیمه آماده سند کیک
پودر نیمه آماده سند کیک شکلاتی
پودر نیمه آماده کیک اسفنجی
پودر نیمه آماده کیک اسفنجی شکلاتی
پودر نیمه آماده کوکی
پودر نیمه آماده کیک مافین
پودر نیمه آماده کیک مافین شکلاتی
پودر نیمه آماده کیک ردولوت
پودر نیمه آماده کیک براونی
پودر نیمه آماده کاپ کیک شکلاتی
پودر نیمه آماده کوکی شکلاتی
پودر نیمه آماده کاپ کیک
خدمات
اخبار
گالری
درباره ما
ارتباط با ما
نان حجیم ذرت (نان حجیم میز)
Home
/
بهبود دهنده و پریمیکس های نان
/
نان حجیم ذرت (نان حجیم میز)
نان حجیم ذرت (مِیز)
فرمول پیشنهادی و روش تهیه
آرد گندم
10 کیلوگرم
آب تقریبی بسته به نوع آرد
9.4 کیلوگرم
پودر بهبود دهنده نان ذرت
5 کیلوگرم
خمیر مایه خشک
200 گرم
نمک
60 گرم
ایکس ایکس ال
42 گرم
شرایط میکس و پخت
زمان هم زدن
4 الی 6 دقیقه با سرعت آرام سپس 4 الی 6 دقیقه با دور تند
نوع همزن
میکسر اسپیرال
حرارت خمیر
27 الی 29 درجه سانتی گراد
زمان استراحت خمیر
5 الی 10 دقیقه
زمان تخمیر
45 الی 60 دقیقه
دمای پخت
210 الی 240 درجه سانتی گراد
زمان پخت
25 الی 30 دقیقه
مواد تشکیل دهنده
آرد ذرت
دانه ها ذرت
آرد سویا
آرد گندم
مغز تخمه آفتاب گردان
فواید نان ذرت
ضد سرطان
سرشار از ویتامین های گروه B و C
موثر در رفع کم خونی
تقویت مو و ناخن
بهبود در هضم و گوارش
سرشار از پتاسیم
ضد افسردگی
دانلود فایل PDF
آماده سازی :
تمام پارامتر ها بر اساس خط تولید متغیر است .
کلیه مواد با یکدیگر مخلوط شده تا خمیر متوسطی بدست آید . بعد از زمان استراحت، خمیر را به شکل دلخواه در آورده از پودر بهبود دهنده ذرت، روی خمیر بپاشید.
بعد از تخمیر با بخار پخت گردد.
Instagram
Facebook
Back to top
DNN