نان حجیم ذرت (نان حجیم میز)

نان حجیم ذرت (مِیز)
فرمول پیشنهادی و روش تهیه  
آرد گندم 10 کیلوگرم
آب تقریبی بسته به نوع آرد 9.4 کیلوگرم
پودر بهبود دهنده نان ذرت 5 کیلوگرم
خمیر مایه خشک 200 گرم
نمک 60 گرم
ایکس ایکس ال 42 گرم
شرایط میکس و پخت 
زمان هم زدن 4 الی 6 دقیقه با سرعت آرام سپس 4 الی 6 دقیقه با دور تند
نوع همزن میکسر اسپیرال
حرارت خمیر 27 الی 29 درجه سانتی گراد
زمان استراحت خمیر 5 الی 10 دقیقه
زمان تخمیر 45 الی 60 دقیقه
دمای پخت 210 الی 240 درجه سانتی گراد
زمان پخت 25 الی 30 دقیقه

مواد تشکیل دهنده
آرد ذرت
دانه ها ذرت
آرد سویا
آرد گندم
مغز تخمه آفتاب گردان

فواید نان ذرت 
ضد سرطان
سرشار از ویتامین های گروه B  و C
موثر در رفع کم خونی
تقویت مو و ناخن
بهبود در هضم و گوارش
سرشار از پتاسیم
ضد افسردگی
آماده سازی : 

  • تمام پارامتر ها بر اساس خط تولید متغیر است .
  • کلیه مواد با یکدیگر مخلوط شده تا خمیر متوسطی بدست آید . بعد از زمان استراحت، خمیر را به شکل دلخواه در آورده از پودر بهبود دهنده ذرت، روی خمیر بپاشید.
  • بعد از تخمیر با بخار پخت گردد.


نشانی: تهران - جاده خاوران،بعد از پلیس راه شریف آباد، شهرک صنعتی عباس آباد، بلوار ابن سینا، خیابان حاتم راد، خیابان دهم کوشاوران، پلاک 2544


اطلاعات تماس :

 021 - 36427153

 09022006721 - 4 واتساپ

  021 - 36427270  

  info@backaldrin.ir

  jobbacking5@gmail.com


Rahkar Mofid ICTD © 2023
DNN