کیک اسفنجی شکلاتی

کیک اسفنجی شکلاتی
این محصول پودری ویژه، دارای بافتی اسفنجی، رنگ و عطر مطبوع است که از کیفیت بسیار بالائی برخوردار است و بهترین حجم، نرمی و بافت را به شما ارائه می دهد.
فرمول پیشنهادی و روش تهیه
پودر نیمه آماده کیک اسفنجی 1 کیلوگرم
تخم مرغ تازه
700 گرم
آب 200 گرم

شرایط میکس و پخت 
زمان میکس 10 دقیقه
سرعت میکس دور تند
دمای پخت 180 درجه سانتی گراد
زمان پخت 25 الی 30 دقیقه
نوع قالب سینی کیک 60x40 سانتی متر

مزایا 
روش تهیه آسان
بافت سبک و طعم قوی
حجم مطلوب و یکنواخت
انعطاف پذیری بسیار عالی

مواد تشکیل دهنده 
آرد نول ، شکر ، پریمیکس (امولسیفایر، فسفات سدیم ، زانتان گام ، پودر شیر خشک ، نمک ) ، نشاسته اصلاح شده
آماده سازی : 
  • پس از میکس کردن زرده با سفیده تخم مرغ به مدت 1 دقیقه ، آب و سپس پودر کیک اسفنجی را در میکسر ریخته و به مدت 10 دقیقه با دور تند مخلوط کنید.
  • پارامتر های فوق بسته به فرها و میکسر های مختلف متغیر می باشد .
  • محصول فوق فاقد هر گونه مواد تراریخته می باشد .


نشانی: تهران - جاده خاوران،بعد از پلیس راه شریف آباد، شهرک صنعتی عباس آباد، بلوار ابن سینا، خیابان حاتم راد، خیابان دهم کوشاوران، پلاک 2544


اطلاعات تماس :

 021 - 36427153

 09022006721 - 4 واتساپ

  021 - 36427270  

  info@backaldrin.ir

  jobbacking5@gmail.com


Rahkar Mofid ICTD © 2023
DNN