چند غله (کورن میکس دایرکت)

میکس چند غله (کورن میکس دایرکت)
فرمول پیشنهادی و روش تهیه
مواد و مقادیر لازم برای تهیه خمیر
آرد گندم 10 کیلوگرم
کورن میکس دایرکت 3600 گرم
مخمر خشک250 گرم
ایکس ایکس ال 40 تا 50 گرم
روغن مایع 250 گرم
نمک150 گرم
آب6800 گرم (این مقدار بسته به کیفیت آرد متغیر است)

شرایط میکس و پخت 
میکس اولیه (دورکند)5 الی 8 دقیقه
میکس نهایی (دور تند) 5 الی 6 دقیقه
مدت زمان استراحت خمیر 5 الی 10 دقیقه
مقدار خمیر (وزن هر چانه) 150 الی 200 گرم
دمای اتاق بخار30 الی 32 درجه سانتی گراد
مدت زمان تخمیر70 دقیقه
رطوبت اتاق بخار 70% الی 75%
دمای پخت 240 درجه سانتی گراد
زمان پخت40 دقیقه
روش تولید : 

ابتدا آب و مواد کورن میکس به مدت حدود 2 دقیقه هم زده شود و سپس سایر مواد اضافه شوند. مواد را مخلوط کرده و ورز دهید تا به یک خمیر نرم متوسط برسید. بعد از زمان استراحت، چانه ها را وزن کنید و اجازه دهید برای زمان کوتاهی استراحت کنند. چانه ها را فرم دهید و درون قالب نان تست که چرب کرده اید، قرار دهید. پس از تخمیر مناسب پخت با بخار انجام شود.




نشانی: تهران - جاده خاوران،بعد از پلیس راه شریف آباد، شهرک صنعتی عباس آباد، بلوار ابن سینا، خیابان حاتم راد، خیابان دهم کوشاوران، پلاک 2544


اطلاعات تماس :

 021 - 36427153

 09022006721 - 4 واتساپ

  021 - 36427270  

  info@backaldrin.ir

  jobbacking5@gmail.com


Rahkar Mofid ICTD © 2023
DNN