نان باگت

نان باگت
فرمول پیشنهادی و روش تهیه
مواد و مقادیر لازم برای تهیه خمیر
آرد گندم 1 کیلوگرم
آب 600 گرم
بهبود دهنده xxl5 گرم
مخمر 11.5 گرم مخمر خشک یا 23 گرم مخمر تازه
روغن 10 گرم
نمک11 گرم
شکر 7.5 گرم

شرایط میکس و پخت 
زمان ورز دادن 5-8 دقیقه با سرعت پایین و سپس 5-3 دقیقه با سرعت بالا
نوع میکسر میکسر چرخشی
دمای خمیر 25 الی 26 درجه سانتی گراد
مدت زمان استراحت خمیر 15 دقیقه
دمای گرمخانه گذاری 30 الی 35 درجه سانتی گراد
رطوبت گرمخانه گذاری70 الی 80 درصد
زمان گرمخانه گذاری1 ساعت و 15 دقیقه
دمای پخت 220 الی 240 درجه سانتی گراد
زمان پخت 15 دقیقه
روش تولید : 

تمامی مواد خشک را به همراه آب و روغن ورز دهید تا خمیر یکنواخت و صاف گردد سپس چانه کرده و به شکل مورد نظر درآورید. داخل گرمخانه قرار دهید و پس از طی زمان گرمخانه گذاری، پخت انجام شود.



نشانی: تهران - جاده خاوران،بعد از پلیس راه شریف آباد، شهرک صنعتی عباس آباد، بلوار ابن سینا، خیابان حاتم راد، خیابان دهم کوشاوران، پلاک 2544


اطلاعات تماس :

 021 - 36427153

 09022006721 - 4 واتساپ

  021 - 36427270  

  info@backaldrin.ir

  jobbacking5@gmail.com


Rahkar Mofid ICTD © 2023
DNN