نان پورپور چاباتا

نان پورپور چاباتا
فرمول پیشنهادی و روش تهیه
میکس پورپور 23395 کیلوگرم
آرد گندم 5 کیلوگرم
آب خنک تقریبا 8 کیلوگرم
خمیر مایه خشک
150 گرم
نمک 120 گرم
ایکس ایکس ال50 گرم
روغن زیتون200 گرم

شرایط میکس و پخت 
زمان هم زدن 3 الی 5 دقیقه آرام و سپس 8 الی 10 دقیقه با دور تند
نوع همزن میکسر اسپیرال
زمان استراحت خمیر 2 الی 4 ساعت
میزان وزن چانه 70 الی 200 گرم
دمای پخت فر 240 الی 250 درجه سانتی گراد
زمان پخت 20 الی 45 دقیقه
آماده سازی : 

  • کلیه مواد به سرعت میکس گردد تا خمیر نرمی بدست آید . خمیر در روغن زیتون نگهداری گردد و روی آن کاور(سلفون) پلاستیکی کشیده و به خمیر استراحت دهید.
  • پس از استراحت خمیر روی میزی آغشته به آرد چاودار به شکل مناسب در بیاورید.
  • در سینی های مخصوص در پروفر برای تخمیر قرارداده شود زمان تخمیر حدود 45 دقیقه با بخار و سپس تهویه با در باز به مدت 10 دقیقه صورت پذیرد .
  • پس از آن پخت گردد تا نان برشته و ترد گردد.



نشانی: تهران - جاده خاوران،بعد از پلیس راه شریف آباد، شهرک صنعتی عباس آباد، بلوار ابن سینا، خیابان حاتم راد، خیابان دهم کوشاوران، پلاک 2544


اطلاعات تماس :

 021 - 36427153

 09022006721 - 4 واتساپ

  021 - 36427270  

  info@backaldrin.ir

  jobbacking5@gmail.com


Rahkar Mofid ICTD © 2023
DNN