کیک رولتی رد ولوت

کیک رولتی ردولوت
فرمول پیشنهادی و روش تهیه
پودر نیمه آماده ردولوت1 کیلوگرم
تخم مرغ 600 گرم
روغن
250 گرم
آب 150 گرم

شرایط میکس و پخت 
دمای پخت220 درجه سانتی گراد که به 200 درجه کاهش یابد
زمان پخت 15 الی 20 دقیقه
آماده سازی : 

  • زرده و سفیده تخم مرغ را با سرعت متوسط به مدت 5-3 دقیقه مخلوط نمائید تا به سفیدی متمایل شود. سپس به ترتیب آب – روغن و پودر ردولوت را اضافه نمائید و میکس کنید. این فرایند در طول ۳۰ ثانیه باید صورت بگیرد.
  • با کاهش دما و بسته بودن تهویه (‌دمپر ) پخت گردد .
  • مطابق میل خود تزئین نمائید .



نشانی: تهران - جاده خاوران،بعد از پلیس راه شریف آباد، شهرک صنعتی عباس آباد، بلوار ابن سینا، خیابان حاتم راد، خیابان دهم کوشاوران، پلاک 2544


اطلاعات تماس :

 021 - 36427153

 09022006721 - 4 واتساپ

  021 - 36427270  

  info@backaldrin.ir

  jobbacking5@gmail.com


Rahkar Mofid ICTD © 2023
DNN