کروسان

کروسان
فرمول پیشنهادی و روش تهیه
ارد گندم10 کیلوگرم
آب 5.2 کیلوگرم
پودر آماده کروسان
1 کیلوگرم
مخمر 250 گرم مخمر خشک فوری یا 500 گرم مخمر تازه
روغن مخصوص پخت و پز280 گرم
تخم مرغ8 عدد

شرایط میکس و پخت 
زمان همزدن4 الی 6 دقیقه با سرعت آرام و 2 الی 4 دقیقه با سرعت بالا
نوع میکسر میکسر اسپیرال
دمای خمیر 18 الی 21 درجه سانتی گراد
مدت زمان استراحت خمیر 60 الی 90 دقیقه
ضخامت لایه ی خمیر2.5 الی 3 میلی متر (بسته به سلیقه نانوا می تواند کمی متفاوت باشد)
شرایط اتاق خمیردما بیشینه 24 درجه سانتی گراد، رطوبت نسبی 70% الی 75%
دمای پختشروع با 200 درجه سانتی گراد و کاهش تا 180 درجه سانتی گراد
زمان پخت15 الی 16 دقیقه (متناسب با شکل دلخواه نانوا می تواند کمی متفاوت باشد)
آماده سازی : 

مقدار لازم از کره را به صورت ورقه ای پهن کنید و تا زمان استفاده در دمای 14 درجه سانتی گراد نگه داری کنید. تمامی مواد را تا رسیدن به خمیر محکم و یکدست ورز دهید. بعد از زمان استراحت، به ازای هر 1 کیلوگرم خمیر ، 300-250 گرم کره را بین 3 لایه قرار داده و تا کنید. به مدت 30 دقیقه این کار را انجام دهید. هر لایه خمیر را در دمای 8 درجه سانتی گراد نگه دارید. قبل از بازکردن خمیر آن را به مدت 40 دقیقه در دمای یخچال نگه دارید و سپس خمیر را باز کرده و به شکل دلخواه در آورید. نکته: شرایط اتاق برای رسیدن خمیر بهتر است که کمتر از 24 درجه باشد زیرا در این دما کره در پایین تر از نقطه ی ذوب خود قرار دارد و شرایط بهینه ای برای پخت خواهد بود. کره ی استفاده شده بهتر است کره ی قنادی و یا مارگارین مخصوص قنادی باشد. البته که شرایط پخت خانگی ممکن است متفاوت باشد و تغییرات می بایست لحاظ شود.



نشانی: تهران - جاده خاوران،بعد از پلیس راه شریف آباد، شهرک صنعتی عباس آباد، بلوار ابن سینا، خیابان حاتم راد، خیابان دهم کوشاوران، پلاک 2544


اطلاعات تماس :

 021 - 36427153

 09022006721 - 4 واتساپ

  021 - 36427270  

  info@backaldrin.ir

  jobbacking5@gmail.com


Rahkar Mofid ICTD © 2023
DNN