تارت شیرین

تارت شیرین
فرمول پیشنهادی و روش تهیه
پودر نیمه آماده تارت شیرین 1 کیلوگرم
آب 125 گرم
مارگارین
500 گرم
شکر250 گرم

شرایط میکس و پخت :
زمان میکس 4 الی 5 دقیقه
سرعت میکس دور کند
زمان استراحت
1 ساعت در یخچال
ضخامت خمیر 2.5 الی 3.5 میلی متر
میزان وزن به میزان سایز دلخواه
دمای پخت 200 الی 210 سانتی گراد و تهویه باز
زمان پخت 7 الی 9 دقیقه


آماده سازی : 
  • تمام مواد با یکدیگر به مدت 4 دقیقه میکس نموده تا خمیر یکدست و لطیفی بدست آید.
  • بعد از یکساعت استراحت به ضخامت 3میلیمتر به شکلی که دلخواه است برش گردد. زمان پخت بسته به ضخامت خمیر متغیر است.


نشانی: تهران - جاده خاوران،بعد از پلیس راه شریف آباد، شهرک صنعتی عباس آباد، بلوار ابن سینا، خیابان حاتم راد، خیابان دهم کوشاوران، پلاک 2544


اطلاعات تماس :

 021 - 36427153

 09022006721 - 4 واتساپ

  021 - 36427270  

  info@backaldrin.ir

  jobbacking5@gmail.com


Rahkar Mofid ICTD © 2023
DNN