ال کاکا

ال کاکا (جینجر برد)
شیرینی زنجبیلی یکی از قدیمی ترین کوکی های کریسمس است. شرکت بک الدرین اتریش، برای تولید بهترین شیرینی زنجیلی کلاسیک، ال کاکا را ارائه می دهد. این کوکی به دلیل داشتن زنجبیل، دارای خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی قوی است. زنجبیل سابقه بسیار طولانی در طب سنتی دارد. برای کمک به هضم غذا، کاهش حالت تهوع، و کمک به مبارزه با آنفولانزا و سرماخوردگی استفاده می شود. به شکل سنتی از بادام برای تزیین این کوکی استفاده می شود.
فرمول پیشنهادی و روش تهیه
آرد گندم500 گرم
ال کاکا 20 درصد 3025 200 گرم
پودر قند
150 گرم
شکر دانه ریز 150 گرم
عسل250 گرم
آب100 گرم

شرایط میکس و پخت 
زمان هم زدن 6-4 دقیقه با سرعت آرام تا زمانی که به حالت کشسان دربیاید.
نوع همزناسپیرال
زمان استراحت خمیر 60 دقیقه
میزان وزن اندازه دلخواه
دمای پخت 180 الی 200 درجه سانتی گراد
زمان پخت8 الی 12 دقیقه
آماده سازی : 

  • کلیه مواد با سرعت پائین میکس گردد تا خمیر شکل بگیرد سپس به مدت 60 دقیقه خمیر در محل خنک زمان استراحت داشته باشد. 
  • پس از استراحت خمیر به قطر 4میلیمتر برش و به فرم دلخواه شکل داده شود .
  • روی خمیر تخم مرغ میکس شده با شیر با کمک برس آغشته گردد . 
  • با دمپر باز به مدت کوتاه پخت گردد.



نشانی: تهران - جاده خاوران،بعد از پلیس راه شریف آباد، شهرک صنعتی عباس آباد، بلوار ابن سینا، خیابان حاتم راد، خیابان دهم کوشاوران، پلاک 2544


اطلاعات تماس :

 021 - 36427153

 09022006721 - 4 واتساپ

  021 - 36427270  

  info@backaldrin.ir

  jobbacking5@gmail.com


Rahkar Mofid ICTD © 2023
DNN