کوکی گلاج

کوکی گلاج
فرمول پیشنهادی و روش تهیه
پودر نیمه آماده کوکی گلاج 1150 گرم
روغن (ترجیحاً مارگارین یا کره گیاهی در دمای اتاق) 300 گرم
تخم مرغ
۵۰ گرم (۱ عدد)

آماده سازی : 
  • ابتدا کلیه مواد را در میکسر ریخته و با سرعت متوسط میکس کرده تا خمیر، تقریباً نرم و یکدست شود.

  • امکان اضافه کردن ۱۵۰ الی ۴۰۰ گرم انواع مغزها از جمله گردو، بادام، کشمش و چیپس شکلات در خمیر وجود دارد.
  •  کف سینی را آغشته به روغن کرده و کاغذ روغنی را کف سینی پهن می­کنیم.
  • با استفاده از اسکوپ (قاشق بستنی)، خمیرها را با اندازه یکسان تقسیم کرده و با فاصله از یکدیگر و جداره سینی قرار میدهیم.
  • سینی را به مدت ۱۶ الی ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰-۱۶۰ درجه سانتیگراد در فر قرار میدهیم.
    • نکته: پس از پخت کوکی، ابتدا اجازه دهید کوکی ها سرد شوند و بعد آن را از روی کاغذ روغنی جدا کنید. در غیر این صورت، کوکی از هم پاشیده می شود.



نشانی: تهران - جاده خاوران،بعد از پلیس راه شریف آباد، شهرک صنعتی عباس آباد، بلوار ابن سینا، خیابان حاتم راد، خیابان دهم کوشاوران، پلاک 2544


اطلاعات تماس :

 021 - 36427153

 09022006721 - 4 واتساپ

  021 - 36427270  

  info@backaldrin.ir

  jobbacking5@gmail.com


Rahkar Mofid ICTD © 2023
DNN