کیک براونی خیس
طعم قوی شکلات از بارزترین ویژگی های براونی است که در محصولات قنادی بسیار پر مصرف می باشد . با دارا بودن بافتی منحصر به فرد و متفاوت از سایر کیک ها و نیز طعمی دلپذیر از محبوبیت فراگیری در سراسر دنیا برخوردار است.
فرمول پیشنهادی و روش تهیه
پودر نیمه آماده براونی |
1 کیلوگرم |
تخم مرغ تازه |
350 گرم |
آب
|
500 گرم |
روغن |
600 گرم |
چیپس شکلاتی یا گردو خرد شده |
500 گرم |
شرایط میکس و پخت
زمان میکس |
تمام موارد را با هم به مدت 2 الی 3 دقیقه با دور متوسط مخلوط نمایید
|
نوع قالب |
سینی کیک 60x40 |
دمای پخت |
170 درجه سانتی گراد |
زمان پخت |
40 دقیقه |