کیک اسفنجی ردولوت

کیک اسفنجی ردولوت
فرمول پیشنهادی و روش تهیه
پودر نیمه آماده کیک ردولوت1 کیلوگرم
تخم مرغ تازه 700 گرم
آب 200 گرم

شرایط میکس و پخت 
زمان میکس8 الی 10 دقیقه
سرعت میکس دور تند
مقدار خمیر 80 الی 120 گرم
دمای پخت 180 درجه سانتی گراد
زمان پخت 20 الی 25 دقیقه
نوع قالبسینی کیک 60x40 سانتی متر
روش تولید : 

  • پس از میکس کردن زرده با سفیده تخم مرغ به مدت 1 دقیقه ، آب و سپس پودر کیک ردولوت را در میکسر ریخته و به مدت 8 تا 10 دقیقه با سرعت تند مخلوط کنید .
  • پارامتر های فوق بسته به فرها و میکسر های مختلف متغیر می باشد .
  •  محصول فوق فاقد هر گونه مواد تراریخته می باشد .

مقدار مصرف و نوع بسته بندی : 

  • مقدار مصرف بر اساس فرمول پیشنهادی می باشد . این محصول در بسته های 10 کیلوگرمی به بازار ارائه می شود .
  • در جای خشک و خنک ( در دمای زیر 15 درجه سانتی گراد ) نگهداری شود .




نشانی: تهران - جاده خاوران،بعد از پلیس راه شریف آباد، شهرک صنعتی عباس آباد، بلوار ابن سینا، خیابان حاتم راد، خیابان دهم کوشاوران، پلاک 2544


اطلاعات تماس :

 021 - 36427153

 09022006721 - 4 واتساپ

  021 - 36427270  

  info@backaldrin.ir

  jobbacking5@gmail.com


Rahkar Mofid ICTD © 2023
DNN