کاپ کیک

کاپ کیک
فرمول پیشنهادی و روش تهیه
این محصول پودری ویژه، دارای بافتی اسفنجی، رنگ و عطر مطبوع است که از کیفیت بسیار بالائی برخوردار است و بهترین حجم، نرمی و بافت را به شما ارائه می دهد.
پودر نیمه آماده کاپ کیک 1 کیلوگرم
تخم مرغ تازه 500 گرم
روغن مایع
400 گرم
آب 200 گرم

شرایط میکس و پخت 
دمای پخت 170 الی 180 درجه سانتی گراد
زمان پخت 20 الی 28 دقیقه

مواد تشکیل دهنده 
آرد نول، شکر، پریمیکس (سوربیتول، زانتان گام، بتاکاروتن، پودر سفیده تخم مرغ، نمک)

روش تولید : 

  • پس از میکس کردن زرده و سفیده تخم مرغ به ترتیب ابتدا روغن و سپس پودر کاپ کیک در میکسر اضافه شود.
  • شرایط نگهداری پودر کاپ کیک : در جای خشک و خنک (در دمای زیر 25 درجه سانتی گراد) نگهداری شود.
  • محصول فوق فاقد هر گونه مواد تراریخته می باشد.
  • پارامتر های فوق بسته به فرها و میکسر های مختلف متغیر می باشد.



نشانی: تهران - جاده خاوران،بعد از پلیس راه شریف آباد، شهرک صنعتی عباس آباد، بلوار ابن سینا، خیابان حاتم راد، خیابان دهم کوشاوران، پلاک 2544


اطلاعات تماس :

 021 - 36427153

 09022006721 - 4 واتساپ

  021 - 36427270  

  info@backaldrin.ir

  jobbacking5@gmail.com


Rahkar Mofid ICTD © 2023
DNN