رول پیتزا پنیری

رول پیتزا پنیری
فرمول پیشنهادی و روش تهیه
آرد گندم 8.5 کیلوگرم
میکس ایتالیایی 1.5 کیلوگرم
آب بسته به نوع آرد
5.2 کیلوگرم
خمیر مایه خشک200 گرم

شرایط میکس و پخت 
زمان هم زدن4 الی 6 دقیقه با سرعت آرام و سپس 4 الی 6 دقیقه با دور تند
نوع همزن میکسر اسپیرال
حرارت خمیر 27 الی 29 سانتی گراد
زمان استراحت خمیر 5 الی 10 دقیقه
میزان وزن چانه 150 الی 300 گرم
دمای پخت 230 الی 270 درجه سانتی گراد
زمان پخت 10 الی 16 دقیقه
خمیر پیتزا : 

  • تمام مواد با سرعت متوسط مخلوط شده تا خمیر نرمی بدست آید. خمیر را با قطر 30 میلیمتر پهن کرده و از وسط برش دهید وقبل از استراحت و تخمیر، روی آن را با پنیر آغشته نمائید.
  • پس از 6الی 7دقیقه، زیره سیاه خرد شده یا نمک روی آن بریزید و با بخار پخت گردد.



نشانی: تهران - جاده خاوران،بعد از پلیس راه شریف آباد، شهرک صنعتی عباس آباد، بلوار ابن سینا، خیابان حاتم راد، خیابان دهم کوشاوران، پلاک 2544


اطلاعات تماس :

 021 - 36427153

 09022006721 - 4 واتساپ

  021 - 36427270  

  info@backaldrin.ir

  jobbacking5@gmail.com


Rahkar Mofid ICTD © 2023
DNN