کاپ کیک ردولوت

کاپ کیک ردولوت
فرمول پیشنهادی و روش تهیه
پودر نیمه آماده ردولوت1 کیلوگرم
تخم مرغ 350 گرم
روغن
350 گرم
خامه ترش 150 گرم
آب150 گرم

شرایط میکس و پخت 
زمان هم زدن 3 الی 5 دقیقه
حرارت خمیر23 الی 25 درجه سانتی گراد
میزان وزن چانه 50 گرم (قالب مافین)
دمای پخت 220 درجه سانتی گراد که به 200 درجه کاهش یابد
زمان پخت15 الی 20 دقیقه
آماده سازی : 

  • مواد را با سرعت متوسط به مدت 5-3 دقیقه مخلوط نمائید.
  • درقالب های فلزی، کاپ را با کره آغشته نمائید.در صورت مصرف کاپ کاغذی، خمیر مستقیما داخل آن ریخته شود.
  • برای خامه یا کرم آن را به نحوی هم میزنیم تا خامه ی صاف به دست آید.کرم را درمیان خمیر رد ولوت قرار داده و با کاهش دما و بسته بودن تهویه (‌دمپر ) پخت گردد .
  • مطابق میل خود تزئین نمائید .



نشانی: تهران - جاده خاوران،بعد از پلیس راه شریف آباد، شهرک صنعتی عباس آباد، بلوار ابن سینا، خیابان حاتم راد، خیابان دهم کوشاوران، پلاک 2544


اطلاعات تماس :

 021 - 36427153

 09022006721 - 4 واتساپ

  021 - 36427270  

  info@backaldrin.ir

  jobbacking5@gmail.com


Rahkar Mofid ICTD © 2023
DNN