صفحه نخست
بهبود دهنده و پریمیکس های نان
روگن
برگربان جدید
تست بان جدید
نان باگت
نان چاباتا
نان باگت ذرت
خمیر پیتزا
نان باگت زردچوبه (باگت کورکوما)
نان حجیم ذرت (نان حجیم میز)
رول پیتزا پنیری
رول پیتزا اشپیتز
نان پورپور چاباتا
نان حجیم زردچوبه کورکوما
چند غله (کورن میکس دایرکت)
نان سبوس دار پور پور
بهبود بان (بهبود دهنده نان های مسطح)
نان شیرمال نیمه آماده
تگرال و پودر آماده محصولات قنادی
مافین
مافین شکلاتی
ال کاکا
کیک براونی خیس
سندکیک
سند کیک شکلاتی
کوکی گلاج
تارت شیرین
کاپ کیک
کاپ کیک ردولوت
کیک رولتی رد ولوت
کاپ کیک شکلاتی
بیکینگ پودر
کروسان
کیک اسفنجی
کیک اسفنجی شکلاتی
کیک اسفنجی ردولوت
میکس دونات
دونات غیر تخمیری وردواید
پودر نیمه آماده کرم قنادی
محصولات خانگی
پودر نیمه آماده سند کیک
پودر نیمه آماده سند کیک شکلاتی
پودر نیمه آماده کیک اسفنجی
پودر نیمه آماده کیک اسفنجی شکلاتی
پودر نیمه آماده کوکی
پودر نیمه آماده کیک مافین
پودر نیمه آماده کیک مافین شکلاتی
پودر نیمه آماده کیک ردولوت
پودر نیمه آماده کیک براونی
پودر نیمه آماده کاپ کیک شکلاتی
پودر نیمه آماده کوکی شکلاتی
پودر نیمه آماده کاپ کیک
خدمات
اخبار
گالری
درباره ما
ارتباط با ما
BACKALDRIN
صفحه نخست
بهبود دهنده و پریمیکس های نان
روگن
برگربان جدید
تست بان جدید
نان باگت
نان چاباتا
نان باگت ذرت
خمیر پیتزا
نان باگت زردچوبه (باگت کورکوما)
نان حجیم ذرت (نان حجیم میز)
رول پیتزا پنیری
رول پیتزا اشپیتز
نان پورپور چاباتا
نان حجیم زردچوبه کورکوما
چند غله (کورن میکس دایرکت)
نان سبوس دار پور پور
بهبود بان (بهبود دهنده نان های مسطح)
نان شیرمال نیمه آماده
تگرال و پودر آماده محصولات قنادی
مافین
مافین شکلاتی
ال کاکا
کیک براونی خیس
سندکیک
سند کیک شکلاتی
کوکی گلاج
تارت شیرین
کاپ کیک
کاپ کیک ردولوت
کیک رولتی رد ولوت
کاپ کیک شکلاتی
بیکینگ پودر
کروسان
کیک اسفنجی
کیک اسفنجی شکلاتی
کیک اسفنجی ردولوت
میکس دونات
دونات غیر تخمیری وردواید
پودر نیمه آماده کرم قنادی
محصولات خانگی
پودر نیمه آماده سند کیک
پودر نیمه آماده سند کیک شکلاتی
پودر نیمه آماده کیک اسفنجی
پودر نیمه آماده کیک اسفنجی شکلاتی
پودر نیمه آماده کوکی
پودر نیمه آماده کیک مافین
پودر نیمه آماده کیک مافین شکلاتی
پودر نیمه آماده کیک ردولوت
پودر نیمه آماده کیک براونی
پودر نیمه آماده کاپ کیک شکلاتی
پودر نیمه آماده کوکی شکلاتی
پودر نیمه آماده کاپ کیک
خدمات
اخبار
گالری
درباره ما
ارتباط با ما
کاپ کیک ردولوت
Home
/
تگرال و پودر آماده محصولات قنادی
/
کاپ کیک ردولوت
کاپ کیک ردولوت
فرمول پیشنهادی و روش تهیه
پودر نیمه آماده ردولوت
1 کیلوگرم
تخم مرغ
350 گرم
روغن
350 گرم
خامه ترش
150 گرم
آب
150 گرم
شرایط میکس و پخت
زمان هم زدن
3 الی 5 دقیقه
حرارت خمیر
23 الی 25 درجه سانتی گراد
میزان وزن چانه
50 گرم (قالب مافین)
دمای پخت
220 درجه سانتی گراد که به 200 درجه کاهش یابد
زمان پخت
15 الی 20 دقیقه
دانلود فایل PDF
آماده سازی :
مواد را با سرعت متوسط به مدت 5-3 دقیقه مخلوط نمائید.
درقالب های فلزی، کاپ را با کره آغشته نمائید.در صورت مصرف کاپ کاغذی، خمیر مستقیما داخل آن ریخته شود.
برای خامه یا کرم آن را به نحوی هم میزنیم تا خامه ی صاف به دست آید.کرم را درمیان خمیر رد ولوت قرار داده و با کاهش دما و بسته بودن تهویه (دمپر ) پخت گردد .
مطابق میل خود تزئین نمائید .
Instagram
Facebook
Back to top
DNN