صفحه نخست
بهبود دهنده و پریمیکس های نان
روگن
برگربان جدید
تست بان جدید
نان باگت
نان چاباتا
نان باگت ذرت
خمیر پیتزا
نان باگت زردچوبه (باگت کورکوما)
نان حجیم ذرت (نان حجیم میز)
رول پیتزا پنیری
رول پیتزا اشپیتز
نان پورپور چاباتا
نان حجیم زردچوبه کورکوما
چند غله (کورن میکس دایرکت)
نان سبوس دار پور پور
بهبود بان (بهبود دهنده نان های مسطح)
نان شیرمال نیمه آماده
تگرال و پودر آماده محصولات قنادی
مافین
مافین شکلاتی
ال کاکا
کیک براونی خیس
سندکیک
سند کیک شکلاتی
کوکی گلاج
تارت شیرین
کاپ کیک
کاپ کیک ردولوت
کیک رولتی رد ولوت
کاپ کیک شکلاتی
بیکینگ پودر
کروسان
کیک اسفنجی
کیک اسفنجی شکلاتی
کیک اسفنجی ردولوت
میکس دونات
دونات غیر تخمیری وردواید
پودر نیمه آماده کرم قنادی
محصولات خانگی
پودر نیمه آماده سند کیک
پودر نیمه آماده سند کیک شکلاتی
پودر نیمه آماده کیک اسفنجی
پودر نیمه آماده کیک اسفنجی شکلاتی
پودر نیمه آماده کوکی
پودر نیمه آماده کیک مافین
پودر نیمه آماده کیک مافین شکلاتی
پودر نیمه آماده کیک ردولوت
پودر نیمه آماده کیک براونی
پودر نیمه آماده کاپ کیک شکلاتی
پودر نیمه آماده کوکی شکلاتی
پودر نیمه آماده کاپ کیک
خدمات
اخبار
گالری
درباره ما
ارتباط با ما
BACKALDRIN
صفحه نخست
بهبود دهنده و پریمیکس های نان
روگن
برگربان جدید
تست بان جدید
نان باگت
نان چاباتا
نان باگت ذرت
خمیر پیتزا
نان باگت زردچوبه (باگت کورکوما)
نان حجیم ذرت (نان حجیم میز)
رول پیتزا پنیری
رول پیتزا اشپیتز
نان پورپور چاباتا
نان حجیم زردچوبه کورکوما
چند غله (کورن میکس دایرکت)
نان سبوس دار پور پور
بهبود بان (بهبود دهنده نان های مسطح)
نان شیرمال نیمه آماده
تگرال و پودر آماده محصولات قنادی
مافین
مافین شکلاتی
ال کاکا
کیک براونی خیس
سندکیک
سند کیک شکلاتی
کوکی گلاج
تارت شیرین
کاپ کیک
کاپ کیک ردولوت
کیک رولتی رد ولوت
کاپ کیک شکلاتی
بیکینگ پودر
کروسان
کیک اسفنجی
کیک اسفنجی شکلاتی
کیک اسفنجی ردولوت
میکس دونات
دونات غیر تخمیری وردواید
پودر نیمه آماده کرم قنادی
محصولات خانگی
پودر نیمه آماده سند کیک
پودر نیمه آماده سند کیک شکلاتی
پودر نیمه آماده کیک اسفنجی
پودر نیمه آماده کیک اسفنجی شکلاتی
پودر نیمه آماده کوکی
پودر نیمه آماده کیک مافین
پودر نیمه آماده کیک مافین شکلاتی
پودر نیمه آماده کیک ردولوت
پودر نیمه آماده کیک براونی
پودر نیمه آماده کاپ کیک شکلاتی
پودر نیمه آماده کوکی شکلاتی
پودر نیمه آماده کاپ کیک
خدمات
اخبار
گالری
درباره ما
ارتباط با ما
برگربان جدید
Home
/
بهبود دهنده و پریمیکس های نان
/
برگربان جدید
برگربان جدید
فرمول پیشنهادی و روش تهیه
مواد و مقادیر لازم برای تهیه خمیر
آرد گندم
1 کیلوگرم
آب سرد
570 گرم (این مقدار بسته به کیفیت آرد و نوع فر متغیر است)
مخلوط برگربان جدید ( مک دونالد)
100 گرم (10%)
مخمر
12.5 گرم مخمر خشک یا 25 گرم مخمر تر
روغن
50 گرم
شرایط میکس و پخت
نوع میکسر
میکسر چرخشی
دمای خمیر
25 الی 26 درجه سانتی گراد
وزن هر چانه
0.085 کیلوگرم (85 گرم)
دمای گرمخانه گذاری
30 الی 35 درجه سانتی گراد
رطوبت گرمخانه گذاری
70 الی 80 درصد
زمان گرمخانه گذاری
یک ساعت و پانزده دقیقه
دمای پخت
در فر گردان 240درجه سانتی گراد و در فرهای طبقه ای 200-220 درجه سانتی گراد
زمان پخت
10 الی 15 دقیقه
دانلود فایل PDF
روش تولید :
تمامی مواد خشک را به همراه آب و روغن ورز دهید تا خمیر یکنواخت و صاف گردد سپس چانه کرده و به شکل مورد نظر درآورید. داخل گرمخانه قرار دهید و پس از طی زمان گرمخانه گذاری، پخت انجام شود.
Instagram
Facebook
Back to top
DNN