کاپ کیک شکلاتی

کاپ کیک شکلاتی

این محصول پودری دارای بافت اسفنجی، رنگ و عطر مطبوع است که از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است و بهترین نرمی و بافت را به شما ارائه می دهد .

مواد تشکلیل دهنده:
آرد نول، شکر، پریمیکس (سوربیتول، زانتان گام، بتاکاروتن، پودر سفیده تخم مرغ، نمک)

فرمول پیشنهادی و روش تهیه
پودر نیمه آماده کاپ کیک 1 کیلوگرم
روغن مایع
400 گرم
آب 200 گرم
تخم مرغ تازه500 گرم

شرایط میکس و پخت 
زمان مخلوط کردن 3 الی 4 دقیقه و سرعت آن متوسط می باشد
دمای پخت 170 الی 180 درجه سانتی گراد
زمان پخت 20 الی 28 دقیقه

  • پارامتر های فوق بسته به فرها و میکسر های مختلف متغیر می باشد.
  • محصول فوق فاقد هر گونه مواد تراریخته می باشد.

آماده سازی : 

پس از میکس کردن زرده و سفیده تخم مرغ به ترتیب ابتدا روغن و آب و سپس پودر کاپ کیک شکلاتی در میکسر اضافه شود.


شرایط نگهداری پودر کاپ کیک :

در جای خشک و خنک (در دمای زیر 25 درجه سانتی گراد) نگهداری شود.



نشانی: تهران - جاده خاوران،بعد از پلیس راه شریف آباد، شهرک صنعتی عباس آباد، بلوار ابن سینا، خیابان حاتم راد، خیابان دهم کوشاوران، پلاک 2544


اطلاعات تماس :

 021 - 36427153

 09022006721 - 4 واتساپ

  021 - 36427270  

  info@backaldrin.ir

  jobbacking5@gmail.com


Rahkar Mofid ICTD © 2023
DNN