میکس دونات

میکس دونات
فرمول پیشنهادی و روش تهیه
خمیر میکس آماده دونات10 کیلوگرم
آب (حداکثر) 4600 گرم
مخمر
250 گرم مخمر خشک یا 500 گرم مخمر تازه
روغن پخت و پز600 گرم

شرایط میکس و پخت 
زمان ورز دادن2 الی 5 دقیقه با سرعت کم و سپس 5 الی 7 دقیقه با سرعت بالا
دمای خمیر 25 الی 27 درجه سانتی گراد
استراحت خمیر 5 الی 10 دقیقه
وزن چانه 50 گرم
ضخامت خمیر حداکثر 8 میلی متر
دوره تخمیرتقریبا 40 دقیقه
دمای اتاق تخمیر28 الی 32 درجه سانتی گراد
رطوبت نسبی40% الی 45%
دمای سرخ کن165 درجه سانتی گراد
روش تولید : 

  • تمام مواد را تا به دست آوردن یک خمیر با سفتی متوسط با هم ورز دهید. بعد از یک زمان کوتاه استراحت ، خمیر را با ضخامت 8 – 10 میلی متر ( تقریبا وزن هر خمیر برش خورده 50 گرم باشد ) رول کنید و با کاتر دونات برش دهید. پس از طی شدن ¾ از تخمیر نهایی ، اجازه دهید برای یک زمان کوتاه استراحت کند ( تشکیل پوسته ) و بعد در روغن عمیق با دمای 165 درجه سانتی گراد سرخ کنید تا طلایی شود.
  •  شرایط تخمیر خشک (45% الی 40% رطوبت ) باعث حفظ شکل دونات میشود.




نشانی: تهران - جاده خاوران،بعد از پلیس راه شریف آباد، شهرک صنعتی عباس آباد، بلوار ابن سینا، خیابان حاتم راد، خیابان دهم کوشاوران، پلاک 2544


اطلاعات تماس :

 021 - 36427153

 09022006721 - 4 واتساپ

  021 - 36427270  

  info@backaldrin.ir

  jobbacking5@gmail.com


Rahkar Mofid ICTD © 2023
DNN