صفحه نخست
بهبود دهنده و پریمیکس های نان
روگن
برگربان جدید
تست بان جدید
نان باگت
نان چاباتا
نان باگت ذرت
خمیر پیتزا
نان باگت زردچوبه (باگت کورکوما)
نان حجیم ذرت (نان حجیم میز)
رول پیتزا پنیری
رول پیتزا اشپیتز
نان پورپور چاباتا
نان حجیم زردچوبه کورکوما
چند غله (کورن میکس دایرکت)
نان سبوس دار پور پور
بهبود بان (بهبود دهنده نان های مسطح)
نان شیرمال نیمه آماده
تگرال و پودر آماده محصولات قنادی
مافین
مافین شکلاتی
ال کاکا
کیک براونی خیس
سندکیک
سند کیک شکلاتی
کوکی گلاج
تارت شیرین
کاپ کیک
کاپ کیک ردولوت
کیک رولتی رد ولوت
کاپ کیک شکلاتی
بیکینگ پودر
کروسان
کیک اسفنجی
کیک اسفنجی شکلاتی
کیک اسفنجی ردولوت
میکس دونات
دونات غیر تخمیری وردواید
پودر نیمه آماده کرم قنادی
محصولات خانگی
پودر نیمه آماده سند کیک
پودر نیمه آماده سند کیک شکلاتی
پودر نیمه آماده کیک اسفنجی
پودر نیمه آماده کیک اسفنجی شکلاتی
پودر نیمه آماده کوکی
پودر نیمه آماده کیک مافین
پودر نیمه آماده کیک مافین شکلاتی
پودر نیمه آماده کیک ردولوت
پودر نیمه آماده کیک براونی
پودر نیمه آماده کاپ کیک شکلاتی
پودر نیمه آماده کوکی شکلاتی
پودر نیمه آماده کاپ کیک
خدمات
اخبار
گالری
درباره ما
ارتباط با ما
BACKALDRIN
صفحه نخست
بهبود دهنده و پریمیکس های نان
روگن
برگربان جدید
تست بان جدید
نان باگت
نان چاباتا
نان باگت ذرت
خمیر پیتزا
نان باگت زردچوبه (باگت کورکوما)
نان حجیم ذرت (نان حجیم میز)
رول پیتزا پنیری
رول پیتزا اشپیتز
نان پورپور چاباتا
نان حجیم زردچوبه کورکوما
چند غله (کورن میکس دایرکت)
نان سبوس دار پور پور
بهبود بان (بهبود دهنده نان های مسطح)
نان شیرمال نیمه آماده
تگرال و پودر آماده محصولات قنادی
مافین
مافین شکلاتی
ال کاکا
کیک براونی خیس
سندکیک
سند کیک شکلاتی
کوکی گلاج
تارت شیرین
کاپ کیک
کاپ کیک ردولوت
کیک رولتی رد ولوت
کاپ کیک شکلاتی
بیکینگ پودر
کروسان
کیک اسفنجی
کیک اسفنجی شکلاتی
کیک اسفنجی ردولوت
میکس دونات
دونات غیر تخمیری وردواید
پودر نیمه آماده کرم قنادی
محصولات خانگی
پودر نیمه آماده سند کیک
پودر نیمه آماده سند کیک شکلاتی
پودر نیمه آماده کیک اسفنجی
پودر نیمه آماده کیک اسفنجی شکلاتی
پودر نیمه آماده کوکی
پودر نیمه آماده کیک مافین
پودر نیمه آماده کیک مافین شکلاتی
پودر نیمه آماده کیک ردولوت
پودر نیمه آماده کیک براونی
پودر نیمه آماده کاپ کیک شکلاتی
پودر نیمه آماده کوکی شکلاتی
پودر نیمه آماده کاپ کیک
خدمات
اخبار
گالری
درباره ما
ارتباط با ما
ال کاکا
Home
/
تگرال و پودر آماده محصولات قنادی
/
ال کاکا
ال کاکا (جینجر برد)
شیرینی زنجبیلی یکی از قدیمی ترین کوکی های کریسمس است. شرکت بک الدرین اتریش، برای تولید بهترین شیرینی زنجیلی کلاسیک، ال کاکا را ارائه می دهد. این کوکی به دلیل داشتن زنجبیل، دارای خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی قوی است. زنجبیل سابقه بسیار طولانی در طب سنتی دارد. برای کمک به هضم غذا، کاهش حالت تهوع، و کمک به مبارزه با آنفولانزا و سرماخوردگی استفاده می شود. به شکل سنتی از بادام برای تزیین این کوکی استفاده می شود.
فرمول پیشنهادی و روش تهیه
آرد گندم
500 گرم
ال کاکا 20 درصد 3025
200 گرم
پودر قند
150 گرم
شکر دانه ریز
150 گرم
عسل
250 گرم
آب
100 گرم
شرایط میکس و پخت
زمان هم زدن
6-4 دقیقه با سرعت آرام تا زمانی که به حالت کشسان دربیاید.
نوع همزن
اسپیرال
زمان استراحت خمیر
60 دقیقه
میزان وزن
اندازه دلخواه
دمای پخت
180 الی 200 درجه سانتی گراد
زمان پخت
8 الی 12 دقیقه
دانلود فایل PDF
آماده سازی :
کلیه مواد با سرعت پائین میکس گردد تا خمیر شکل بگیرد سپس به مدت 60 دقیقه خمیر در محل خنک زمان استراحت داشته باشد.
پس از استراحت خمیر به قطر 4میلیمتر برش و به فرم دلخواه شکل داده شود .
روی خمیر تخم مرغ میکس شده با شیر با کمک برس آغشته گردد .
با دمپر باز به مدت کوتاه پخت گردد.
Instagram
Facebook
Back to top
DNN