نان شیرمال نیمه آماده
مواد و مقادیر لازم برای تهیه خمیر
آرد گندم |
10 کیلوگرم |
آب |
5.2 کیلوگرم |
پودر آماده شیرمال |
2 کیلوگرم |
مخمر |
200 گرم مخمر خشک یا 400 گرم مخمر تازه |
روغن |
0.5 کیلوگرم (500 گرم) |
شرایط میکس و پخت
زمان ورز دادن |
5 الی 8 دقیقه با سرعت پایین و سپس 3 الی 5 دقیقه با سرعت بالا |
نوع میکسر |
میکسر چرخشی |
استراحت اولیه در میکسر |
5 دقیقه |
دمای خمیر |
25 الی 26 درجه سانتی گراد |
مدت زمان استراحت خمیر بعد از فرم دهی |
15 دقیقه |
زمان گرمخانه گذاری |
45 دقیقه تا یک ساعت و 30 دقیقه |
وزن هر چانه |
250 تا 550 گرم |
دمای پخت |
210 الی 220 درجه سانتی گراد |
زمان پخت |
10 الی 15 دقیقه |
نکته: بسته به نوع فر ممکن است لازم باشد دمای فر تا 260 درجه سانتی گراد تنظیم شود. در صورتیکه از فر گردان استفاده شود، ابتدا دما در 260 درجه سانتی گراد تنظیم شود. پس از قرار دادن خمیر در فر، مشعل 5 دقیقه خاموش شود و بعد از 5 دقیقه دما در 240 درجه سانتی گراد تنظیم شود.
روش تولید: تمامی مواد را با یکدیگر ورز دهید تا به خمیری با نرمی متوسط برسید. بعد از دو دقیقه مارگارین یا روغن را بیافزایید. بعد از زمان استراحت، چانه ها را وزن کرده و به شکل توپی در آورید. اجازه دهید چانه ها چند دقیقه استراحت کنند و سپس به شکل کشیده یا دراز درآورید. برای داشتن تخمیر مناسب، عمق را از سطح اندازه بگیرید که زیاد عمیق نباشد. و سپس با بخار پخته شود.