نان شیرمال نیمه آماده

نان شیرمال نیمه آماده
مواد و مقادیر لازم برای تهیه خمیر
آرد گندم 10 کیلوگرم
آب 5.2 کیلوگرم
پودر آماده شیرمال 2 کیلوگرم
مخمر 200 گرم مخمر خشک یا 400 گرم مخمر تازه
روغن 0.5 کیلوگرم (500 گرم)

شرایط میکس و پخت 
زمان ورز دادن 5 الی 8 دقیقه با سرعت پایین و سپس 3 الی 5 دقیقه با سرعت بالا
نوع میکسر میکسر چرخشی
استراحت اولیه در میکسر 5 دقیقه
دمای خمیر 25 الی 26 درجه سانتی گراد
مدت زمان استراحت خمیر بعد از فرم دهی 15 دقیقه
زمان گرمخانه گذاری 45 دقیقه تا یک ساعت و 30 دقیقه
وزن هر چانه 250 تا 550 گرم
دمای پخت 210 الی 220 درجه سانتی گراد
زمان پخت 10 الی 15 دقیقه

نکته: بسته به نوع فر ممکن است لازم باشد دمای فر تا 260 درجه سانتی گراد تنظیم شود. در صورتیکه از فر گردان استفاده شود، ابتدا دما در 260 درجه سانتی گراد تنظیم شود. پس از قرار دادن خمیر در فر، مشعل 5 دقیقه خاموش شود و بعد از 5 دقیقه دما در 240 درجه سانتی گراد تنظیم شود.



روش تولید: تمامی مواد را با یکدیگر ورز دهید تا به خمیری با نرمی متوسط برسید. بعد از دو دقیقه مارگارین یا روغن را بیافزایید. بعد از زمان استراحت، چانه ها را وزن کرده و به شکل توپی در آورید. اجازه دهید چانه ها چند دقیقه استراحت کنند و سپس به شکل کشیده یا دراز درآورید. برای داشتن تخمیر مناسب، عمق را از سطح اندازه بگیرید که زیاد عمیق نباشد. و سپس با بخار پخته شود.



نشانی: تهران - جاده خاوران،بعد از پلیس راه شریف آباد، شهرک صنعتی عباس آباد، بلوار ابن سینا، خیابان حاتم راد، خیابان دهم کوشاوران، پلاک 2544


اطلاعات تماس :

 021 - 36427153

 09022006721 - 4 واتساپ

  021 - 36427270  

  info@backaldrin.ir

  jobbacking5@gmail.com


Rahkar Mofid ICTD © 2023
DNN