خمیر پیتزا

خمیر پیتزا
فرمول دستور پخت نان پیتزا میکس 10 درصد
آرد گندم 10 کیلوگرم
میکس پیتزا ایران 10 درصد1 کیلو گرم
آب6 کیلوگرم
مخمر خشک 0.12 کیلوگرم
روغن 0.35 کیلوگرم
شرایط میکس و پخت 
دمای نهایی خمیر20 درجه سانتی گراد
زمان ورز دادن5 دقیقه با سرعت پایین و 5 دقیقه با سرعت بالا
دمای پختدر ابتدا 220 درجه سانتی گراد و سپس 200 درجه سانتی گراد کاهش یابد
مدت زمان استراحت خمیر 5 الی 10 دقیقه
میزان وزن هر چانه150 الی 300 گرم
زمان تخمیرحدود 50 الی 60 دقیقه تا زمانی که حجم بگیرد
بخار دهیبرای پخت نیاز به بخار دهی می باشد
روش تولید : 

تمام مواد با سرعت متوسط مخلوط شده تا خمیر نرمی بدست آید . خمیر را به قطعات کوچکتری تبدیل کرده و با فاصله بین قطعات برای مدت کوتاهی به خمیر استراحت بدهید. سپس خمیر به ضخامت تقریبی 1.5  الی 2 میلیمتر پهن گردد. پس از طی زمان تخمیر، با مواد روکش خمیر پیتزا، بسته به میل شما مثل -گوشت ،پنیر، تخم مرغ و.....تزیین شود و سپس در فر با بخار پخت گردد.



نشانی: تهران - جاده خاوران،بعد از پلیس راه شریف آباد، شهرک صنعتی عباس آباد، بلوار ابن سینا، خیابان حاتم راد، خیابان دهم کوشاوران، پلاک 2544


اطلاعات تماس :

 021 - 36427153

 09022006721 - 4 واتساپ

  021 - 36427270  

  info@backaldrin.ir

  jobbacking5@gmail.com


Rahkar Mofid ICTD © 2023
DNN