پودر نیمه آماده کیک اسفنجی شکلاتی

 

طرز پخت

فر گازی را روشن نمایید و در دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه گرم کنید.
تخم مرغ ها را به ظرف میکسر اضافه کنید و 3 دقیقه با دور تند همزن مخلوط کنید تا پف کرده و رنگ آن روشن شود.
آب و روغن را به تخم مرغ ها اضافه کنید و 2 دقیقه با دور متوسط همزن مخلوط نمایید و سپس پودر کیک اسفنجی شکلاتی گلاج را کم کم به مخلوط اضافه کنید و با دور تند همزن به مدت 7 الی 8 دقیقه مخلوط نمائید یا یکنواخت شود.
سطح و دیواره داخلی قالب را با مقداری روغن چرب کرده و کف قالب روغن کاغذی قرار دهید و مواد را در قالب بریزید.
کیک اسفنجی شکلاتی را با خامه تزیین و سرو نمایید.
 

 

  • دمای فر: 180 درجه سانتی گراد
  • زمان آماده سازی: 25 الی 30 دقیقه
  • وزن: 400 گرم
  • مناسب 5 الی 7 نفر                   

 

 

                                                                                                                                                                       

دی ان ان