کورن میکس دایرکت       

 

فرمول پیشنهادی و روش تهیه

 

آرد گندم 10 کیلوگرم
کورن میکس دایرکت                                                3600 گرم
مخمر خشک                                                                          200 گرم
ایکس ایکس ال پیور ( ٪ 5/0 )                                     

50- 40 گرم  (‌بسته به نوع آرد)

روغن مایع                                              

250 گرم

نمک                                                      

150 گرم

 

شرایط میکس و پخت :

  • ابتدا آب و مواد کورن میکس  به مدت حدود 2 دقیقه هم زده شود و سپس سایر مواد اضافه شوند.
  • میکس اولیه / دور کند                                 ۴-۳  دقیقه   
  • میکس نهائی / دور تند                                 ۶-۵  دقیقه
  • زمان استراحت خمیر :                                 ۱۵-۱۰ دقیقه
  • مقدار خمیر (وزن هر چانه) :                       150-200 گرم
  • دمای اتاق بخار :                                        32-30 درجه سانتیگراد
  • مدت زمان تخمیر:                                      ۷۰ دقیقه
  • رطوبت اتاق بخار :                                       75٪ - 70 
  • دمای پخت فر :                                         260 درجه سانتیگراد
  • زمان پخت فر :                                           15-10 دقیقه

                                                                                                                                                                                                   

                                

  • 01
  • 02
  • 03
  • 04
دی ان ان