نان چاباتا      

 

فرمول پیشنهادی و روش تهیه

 

آرد گندم 10 کیلوگرم
پودر نان چاباتا 2 کیلوگرم
مخمر خشک 100 گرم
نمک 200 گرم
روغن زیتون

400 گرم

آب سرد

حدود 9 کیلوگرم

 

شرایط میکس و پخت :

  • زمان میکس :                                            6-4  دقیقه دور کند و سپس 15-10 دقیقه دور تند  
  • روغن زیتون در پایان میکس اولیه به خمیر اضافه شود.
  • درجه  حرارت  ایده آل خمیر بعد از میکس:    24-22  درجه  سانتی گراد
  • زمان استراحت خمیر:                                  4-2 ساعت
  • مقدار خمیر (وزن هر چانه):                         70-300  گرم
  • دمای اتاق بخار:                                         35 درجه سانتی گراد
  • زمان تخمیر:                                              40-30 دقیقه
  • دمای پخت فر:                                          250-240 درجه سانتیگراد
  • زمان  پخت  فر:                                         30-20 دقیقه
  • 01
  • 02
دی ان ان