نان پور پور چاباتا      

 

فرمول پیشنهادی و روش تهیه

 

میکس پورپور 2339 5 کیلوگرم
آرد گندم 5 کیلوگرم
آب میانگین 7.5 کیلوگرم
خمیر مایه خشک 150 گرم 
نمک

100 گرم

ایکس ایکس ال اکسترا ( ۳٪)   

150 گرم

روغن زیتون

200 گرم

 

شرایط میکس و پخت :

  • زمان  هم  زدن :‌                        5-3 دقیقه با  سرعت  آرام  سپس  10-8 دقیقه با  دور تند
  • نوع  همزن :                             میکسر اسپیرال
  • زمان استراحت  خمیر  :               4-2 ساعت
  • میزان  وزن چانه :                       200 – 70 گرم
  • دمای پخت فر:                           250-240 سانتی گراد
  • زمان  پخت :                              20-15 دقیقه

     

آماده سازی :  

  • کلیه مواد به سرعت میکس گردد تا خمیر نرمی بدست آید . خمیر  در روغن زیتون نگهداری گردد و روی آن کاور(سلفون) پلاستیکی کشیده و به  خمیر استراحت دهید.
  • پس از استراحت  خمیر روی میزی آغشته  به  آرد چاودار به  شکل  مناسب در بیاورید.
  •   در سینی های مخصوص در پروفر برای تخمیر قرارداده  شود  زمان تخمیر حدود  45 دقیقه با  بخار و  سپس تهویه  با  در باز به  مدت  10 دقیقه  صورت  پذیرد .
  • پس از آن  پخت گردد  تا  نان برشته  و ترد  گردد.

 

 

  • 01
  • 02
دی ان ان