نان سبوس دار پورپور       

 

فرمول پیشنهادی و روش تهیه

 

آرد گندم 10 کیلوگرم
میکس پور پور 10 کیلوگرم
ایکس ایکس ال پیور 100 گرم
مخمر خشک 400 گرم 
آب خنک

تقریبا 9 کیلوگرم

نمک

300 گرم

روغن مایع

300 گرم

 

شرایط میکس و پخت :

  • میکس اولیه : دور کند                           4 دقیقه
  • میکس نهائی : دور تند                           6  دقیقه
  • زمان استراحت خمیر :                           15 دقیقه
  • مقدار خمیر ( وزن هر چانه )                  150-200 گرم
  • دمای اتاق بخار :                                  30 درجه سانتیگراد
  • مدت زمان تخمیر:                                70 دقیقه
  • زمان پخت فر :                                    10 دقیقه
  • رطوبت اتاق بخار :                              70٪
  • دمای پخت فر :                                  240 درجه سانتیگراد    

 

 

مواد تشکیل دهنده

  • آرد گندم کامل صورتی )٪ ۲۷
  • آرد چاودار کامل
  • خمیر ترش چاودار
  • سویای آسیاب شده
  • مغز تخمه کدو
  • مغز تخمه آفتاب گردان خرد شده
  • گردوی اسیاب شده
  • برگه های خرد شده سیب زمینی

 

 

 

 

آرد گندم کامل بنفش :

  • تولید آن خیلی محدود است
  • محصول ترایخته نیست 
  • کود حیوانی برای ان استفاده نمیشود
  • ۱۰۰ درصد ارگانیک
  • این غله در تازگی و نرمی نان تاثیر فراوانی دارد  

 

 

فواید نان :  

  • این نان حاوی فیبر پروتئین بالایی میباشد (تقریبا 74 درصد) که این میزان حتی بالا تر از میزان فیبر پروتئین در گرانولا (انواع میکس غله ها به همراه میوه های خشک) میباشد .

 

  • 01
  • 02
  • 03
  • 04
  • 05
  • 06
دی ان ان