نان حجیم زردچوبه/ کورکوما 
فرمول پیشنهادی و روش تهیه
آرد گندم |
10 کیلوگرم |
میکس کور کو ما 3465 |
500 گرم |
آب تقریبی |
6.8 گرم |
خمیر مایه خشک |
250 گرم |
نمک |
210 گرم
|
شرایط میکس و پخت :
- زمان هم زدن : 6-4 دقیقه با سرعت آرام سپس 8-5 دقیقه با دور تند
- نوع همزن : میکسر اسپیرال
- حرارت خمیر : 25-23سانتیگراد
- زمان استراحت خمیر : 10 – 5 دقیقه
- میزان وزن چانه : 350 گرم
- پروفر متوسط : 45 -30 دقیقه
- دمای پخت : 240-230 درجه سانتی گراد
- زمان پخت : 15 – 10 دقیقه
- با بخار پخت گردد تا روی آن برشته شود.
- تمام پارامترها براساس خط تولید متغیر است.