نان حجیم زردچوبه/ کورکوما      

 

فرمول پیشنهادی و روش تهیه

 

آرد گندم 10 کیلوگرم
میکس کور کو ما 3465 500 گرم
آب تقریبی 6.8 گرم
خمیر  مایه خشک 250 گرم 
نمک

210 گرم

 

شرایط میکس و پخت :

  • زمان  هم  زدن :‌                6-4 دقیقه با  سرعت  آرام  سپس  8-5 دقیقه با  دور تند
  • نوع  همزن :                                   میکسر اسپیرال
  • حرارت  خمیر :                                25-23سانتیگراد
  • زمان استراحت  خمیر  :                       10 – 5 دقیقه 
  • میزان  وزن چانه :                             350  گرم
  • پروفر  متوسط :                                 45 -30 دقیقه                                                      
  • دمای پخت :                                   240-230 درجه سانتی گراد
  • زمان  پخت :                                   15 – 10 دقیقه                           
  • با  بخار پخت  گردد تا روی آن  برشته  شود.
  • تمام پارامترها براساس خط تولید متغیر است.

 

مواد تشکیل دهنده

  • آرد گندم
  • زردچوبه

 

فواید نان زردچوبه

  • ضد سرطان
  • بهبود دهنده دردهای آرتروز
  • کنترل دیابت
  • کاهش کلسترل
  • تقویت سیستم ایمنی بدن
  • کنترل وزن بدن
  • جلوگیری از آلزایمر
  • بهبود در هضم و گوارش
  • سم زدایی و پیشگیری از بیماریهای کبد    

 

 

 

  • 01
  • 02
  • 03
  • 04
دی ان ان