نان حجیم ذرت/ مِیز      

 

فرمول پیشنهادی و روش تهیه

 

آرد گندم 10 کیلوگرم
آب تقریبی بسته به  نوع  آرد                                       9.4 کیلوگرم
پودر بهبود دهنده  نان  ذرت                                                 5 کیلوگرم
خمیر مایه  خشک                                                               200 گرم 
نمک                                                      

60 گرم

ایکس ایکس ال اکسترا ( 3٪)                     

125 گرم

 

شرایط میکس و پخت :

  • زمان  هم  زدن :‌                            6-4 دقیقه با  سرعت  آرام  سپس 6-4دقیقه با  دور تند
  • نوع  همزن :                                 میکسراسپیرال 
  • حرارت خمیر :                                29-27  درجه سانتی گراد
  • زمان استراحت  خمیر  :                  10-5 دقیقه 
  • زمان تخمیر:                                  60 – 45 دقیقه
  • دمای پخت :                                  240 – 210  درجه سانتی گراد
  • زمان  پخت :                                  30-25 دقیقه                                       

   

آماده سازی :  

  • تمام  پارامتر ها بر اساس خط تولید  متغیر  است .
  • کلیه  مواد با یکدیگر مخلوط شده تا خمیر  متوسطی بدست  آید . بعد از زمان استراحت، خمیر  را  به  شکل  دلخواه در آورده  از پودر بهبود دهنده ذرت، روی خمیر  بپاشید.
  •  بعد از تخمیر  با  بخار پخت  گردد.

 

 

  مواد تشکیل دهنده

  • آرد ذرت
  • دانه های ذرت
  • آرد سویا
  • آرد گندم
  • مغر تخمه آفتاب گردان

 

فواید نان ذرت :

  • ضد سرطان
  • سرشار از ویتامین های گروه B و C                                                      
  • مؤثر در رفع کم خونی
  • تقوت مو و ناخن
  • بهبود در هضم و گوارش                
  • سرشار از پتاسیم
  • ضد افسردگی

  • 01
دی ان ان