نان حجیم ذرت/ مِیز 
فرمول پیشنهادی و روش تهیه
آرد گندم |
10 کیلوگرم |
آب تقریبی بسته به نوع آرد |
9.4 کیلوگرم |
پودر بهبود دهنده نان ذرت |
5 کیلوگرم |
خمیر مایه خشک |
200 گرم |
نمک |
60 گرم
|
ایکس ایکس ال اکسترا ( 3٪) |
125 گرم
|
شرایط میکس و پخت :
- زمان هم زدن : 6-4 دقیقه با سرعت آرام سپس 6-4دقیقه با دور تند
- نوع همزن : میکسراسپیرال
- حرارت خمیر : 29-27 درجه سانتی گراد
- زمان استراحت خمیر : 10-5 دقیقه
- زمان تخمیر: 60 – 45 دقیقه
- دمای پخت : 240 – 210 درجه سانتی گراد
- زمان پخت : 30-25 دقیقه
آماده سازی :
- تمام پارامتر ها بر اساس خط تولید متغیر است .
- کلیه مواد با یکدیگر مخلوط شده تا خمیر متوسطی بدست آید . بعد از زمان استراحت، خمیر را به شکل دلخواه در آورده از پودر بهبود دهنده ذرت، روی خمیر بپاشید.
- بعد از تخمیر با بخار پخت گردد.