نان باگت 
فرمول پیشنهادی و روش تهیه
آرد گندم |
10 کیلوگرم |
ایکس ایکس ال پیور |
3600 گرم50-30 گرم |
خمیر مایه تازه |
450 گرم و خمیر مایه خشک ۲۰۰- ۱۵۰ گرم |
روغن |
200 گرم
|
آب بسته به میزان آرد |
6200 – 5500 گرم
|
نمک |
150 گرم
|
شکر |
200 گرم
|
شرایط میکس و پخت :
ابتدا ایکس ایکس ال را با مواد پودری به مدت ۱ دقیقه میکس کرده و سپس آب و روغن و خمیر مایه را اضافه می نماییم
- زمان میکس : 5-3دقیقه دور کند و سپس 7-5 دقیقه دور تند
- تیپ میکسر : اسپیرال
- درجه حرارت خمیر : 28 – 27 درجه سانتیگراد
- زمان استراحت : 10-5 دقیقه
- دمای اتاق بخار : ۳۵-۳۰ درجه سانتیگراد
- رطوبت اتاق بخار: 75٪ - ۶۵
- زمان تخمیر : ۷۰-۶۰ دقیقه
- دمای فر : ۲۸۰-۲۵۰ درجه سانتیگراد ( بسته به نوع فر )
- مدت زمان فر : ۱۵-۱۰ دقیقه