نان باگت       

 

فرمول پیشنهادی و روش تهیه

 

آرد گندم 10 کیلوگرم
  ایکس ایکس ال پیور           3600 گرم50-30  گرم 
خمیر  مایه  تازه                                                         450 گرم و خمیر  مایه  خشک  ۲۰۰- ۱۵۰ گرم
روغن                                                                                      

 200 گرم

آب بسته  به  میزان  آرد                                                  

6200 – 5500 گرم

نمک                                                      

150 گرم  

شکر

200 گرم  

 

شرایط میکس و پخت :

ابتدا ایکس ایکس ال را  با  مواد پودری به  مدت ۱ دقیقه  میکس کرده  و سپس  آب و روغن و خمیر  مایه  را  اضافه  می نماییم

  • زمان میکس :                                  5-3دقیقه دور کند و سپس 7-5 دقیقه دور تند       
  • تیپ میکسر :                                     اسپیرال  
  • درجه حرارت خمیر :                           28 – 27 درجه سانتیگراد                
  • زمان استراحت :                              10-5 دقیقه                        
  • دمای اتاق بخار :                              ۳۵-۳۰ درجه سانتیگراد
  • رطوبت اتاق بخار:                                  75٪ - ۶۵
  • زمان تخمیر :                                        ۷۰-۶۰ دقیقه
  • دمای فر :                                          ۲۸۰-۲۵۰  درجه سانتیگراد ( بسته به نوع فر )
  • مدت زمان فر :                                     ۱۵-۱۰ دقیقه
  • 01
دی ان ان