نان روگن      

 

فرمول پیشنهادی و روش تهیه

 

آرد گندم 10 کیلوگرم
مخمر خشک                    250 گرم
نمک                                           200 گرم
روگن                                 400-600 گرم 
ایکس ایکس ال پیور (بسته به نوع آرد)

50-40 گرم

آب سرد

6 کیلوگرم

 

شرایط میکس و پخت :

  • میکس اولیه : دور کند                                 4-3 دقیقه
  • میکس نهائی : دور تند                                 6-5  دقیقه
  • زمان استراحت خمیر:                                   10 دقیقه
  • مقدار خمیر ( وزن هر چانه ) :                       150-200 گرم
  • دمای اتاق بخار :                                         200 – 180 درجه سانتیگراد
  • مدت زمان تخمیر  :                                     60 دقیقه      
  • رطوبت اتاق بخار :                                      ۷۰٪    
  • دمای پخت فر :                                          ۲۵۰ درجه سانتیگراد 
  • زمان پخت فر :                                           12-10 دقیقه                                                                                                                                   

 

ویژگی پودر نان روگن:

روگن در زبان آلمانی به معنی چاودار است.  چاودار نوعی گیاه غله است و جایگزینی مناسب برای گندم است و همانگونه که از نامش پیداست نخستین بار در آلمان تهیه شده. به سبب رنگ تیره این محصول، نان تهیه شده از آن در مقایسه با بسیاری از نانهای دیگر نظیر باگت، تیره تر بوده و این محصول منبع خوبی ازموادمعدنی (خصوصاً منیزیم ) و ویتامینهای گروه B وE می باشد.

 

مزایا:

۱- حجم عالی و بافت مناسب نان  

۲- عطر وبوی مطلوب و طعم و رنگ اشتها آور

3- حاوی آرد چاودار

4-کیفیت ثابت محصول نهایی به همراه ماندگاری طولانی

5-ایجاد رنگ مناسب نان های تیره 

مواد تشکیل دهنده:

آرد چاودار – آرد گندم – امولسیفایر

میزان مصرف:

۱۰ گرم تا ۴۰ گرم در هر یک کیلوگرم آرد

 

 

 

 

  • rogen 01
  • rogen 02
  • rogen 03
  • rogen 04
  • rogen 05
دی ان ان