ویژگی پودر نان روگن:
روگن در زبان آلمانی به معنی چاودار است. چاودار نوعی گیاه غله است و جایگزینی مناسب برای گندم است و همانگونه که از نامش پیداست نخستین بار در آلمان تهیه شده. به سبب رنگ تیره این محصول، نان تهیه شده از آن در مقایسه با بسیاری از نانهای دیگر نظیر باگت، تیره تر بوده و این محصول منبع خوبی ازموادمعدنی (خصوصاً منیزیم ) و ویتامینهای گروه B وE می باشد.
مزایا:
۱- حجم عالی و بافت مناسب نان
۲- عطر وبوی مطلوب و طعم و رنگ اشتها آور
3- حاوی آرد چاودار
4-کیفیت ثابت محصول نهایی به همراه ماندگاری طولانی
5-ایجاد رنگ مناسب نان های تیره
مواد تشکیل دهنده:
آرد چاودار – آرد گندم – امولسیفایر
میزان مصرف:
۱۰ گرم تا ۴۰ گرم در هر یک کیلوگرم آرد
