رول پیتزا پنیری 
فرمول پیشنهادی و روش تهیه
آرد گندم |
8.5 کیلوگرم |
میکس ایتالیایی |
1.5 کیلوگرم |
آب بسته به نوع آرد |
5.2 کیلوگرم |
خمیر مایه خشک |
200 گرم |
شرایط میکس و پخت :
- زمان هم زدن: 6-4 دقیقه با سرعت آرام سپس 6-4 دقیقه با دور تند
- نوع همزن: میکسر اسپیرال
- حرارت خمیر : 29-27 سانتی گراد
- زمان استراحت خمیر : 10-5 دقیقه
- میزان وزن چانه : 300-150 گرم
- دمای پخت : 270-230 درجه سانتیگراد
- زمان پخت: 16-10 دقیقه
خمیرپیتزا :
- تمام مواد با سرعت متوسط مخلوط شده تا خمیر نرمی بدست آید. خمیر را با قطر 30 میلیمتر پهن کرده و از وسط برش دهید وقبل از استراحت و تخمیر، روی آن را با پنیر آغشته نمائید.
- پس از 6الی 7دقیقه، زیره سیاه خرد شده یا نمک روی آن بریزید و با بخار پخت گردد.