رول پیتزا پنیری      

 

فرمول پیشنهادی و روش تهیه

 

آرد گندم 8.5 کیلوگرم
میکس ایتالیایی                                                         1.5 کیلوگرم
آب بسته  به  نوع  آرد                                                                  5.2 کیلوگرم
خمیر  مایه  خشک                                                                 200 گرم 

 

شرایط میکس و پخت :

  • زمان هم زدن:                               6-4 دقیقه با  سرعت  آرام  سپس  6-4 دقیقه با  دور تند
  • نوع همزن:                                   میکسر اسپیرال
  • حرارت  خمیر :                               29-27 سانتی گراد
  • زمان استراحت  خمیر  :                   10-5 دقیقه   
  • میزان  وزن چانه :                           300-150  گرم
  • دمای پخت :                                  270-230 درجه سانتیگراد
  • زمان پخت:                                    16-10 دقیقه

خمیرپیتزا :  

  • تمام مواد  با  سرعت  متوسط مخلوط  شده تا  خمیر  نرمی بدست  آید. خمیر را  با قطر  30 میلیمتر  پهن کرده و از وسط برش دهید وقبل  از استراحت و تخمیر، روی آن را  با  پنیر  آغشته  نمائید.
  • پس از 6الی 7دقیقه،  زیره  سیاه خرد  شده  یا  نمک  روی آن  بریزید و با  بخار پخت  گردد.                                                                                                                                                                                                                                         
  • 01
  • 02
  • 03
دی ان ان