رول پیتزا اشپیتز      

 

فرمول پیشنهادی و روش تهیه

 

آرد گندم 8.5 کیلوگرم
میکس ایتالیایی                     1.5 کیلوگرم
آب بسته به نوع آرد                             5.2 کیلوگرم
خمیر مایه خشک                           200 گرم 

 

شرایط میکس و پخت :

  • زمان هم زدن:                                   6-4 دقیقه با  سرعت  آرام  سپس  6-4 دقیقه با  دور تند
  • نوع همزن:                                        میکسر اسپیرال
  • حرارت  خمیر :                                    29 - 27 درجه سانتیگراد
  • زمان استراحت  خمیر  :                       10-5 دقیقه   
  • میزان  وزن چانه :                               300-150  گرم  
  • دمای پخت :                                      270-230 درجه سانتیگراد     
  • زمان  پخت :                                      16-10 دقیقه                                      

خمیر اشپیتز:  

  • تمام مواد  با  سرعت  متوسط مخلوط  شده تا  خمیر  نرمی بدست  آید. با  قالب گرد خمیر را برش بزنید. به  آرد  چاودار آغشته  نمائید و پخت گردد.                                                                                                                                                                                                 

                                

 

دی ان ان