خمیر پیتزا     

 

فرمول پیشنهادی و روش تهیه

 

آرد گندم 8/5 کیلوگرم
میکس ایتالیایی                                     1/5 کیلوگرم  
آب بسته  به  نوع  آرد                                                                 5/2 کیلوگرم
خمیر  مایه  خشک          200 گرم  

 

شرایط میکس و پخت :

  • زمان  هم  زدن :‌                     6-4 دقیقه با  سرعت  آرام  سپس  6-4 دقیقه با  دور تند
  • نوع  همزن:                           میکسر اسپیرال
  • حرارت  خمیر :                        2۹-2۷ درجه سانتیگراد
  • زمان استراحت  خمیر:             10-5 دقیقه   
  • میزان  وزن چانه:                    300-150  گرم
  • زمان تخمیر:                           حدود ۶۰-۵۰ دقیقه تا زمانی که حجم بگیرد
  • دمای پخت فر:                       2۷0-2۳0 درجه سانتیگراد
  • زمان  پخت فر:                       16-10 دقیقه                        

خمیر پیتزا:  

  • تمام مواد  با  سرعت  متوسط مخلوط  شده تا  خمیر  نرمی بدست  آید . خمیر  را  به  قطعات کوچکتری تبدیل کرده و با فاصله بین  قطعات  برای مدت کوتاهی  به خمیر استراحت  بدهید.
  • سپس خمیر  به  ضخامت  تقریبی 5/1  الی 2 میلیمتر  پهن گردد. پس از طی زمان تخمیر، با مواد  روکش خمیر پیتزا، بسته به  میل شما  مثل  -گوشت ،پنیر، تخم مرغ و.....تزیین شود و سپس در فر  بدون  بخار  پخت  گردد.
دی ان ان