برگربان      

 

فرمول پیشنهادی و روش تهیه

 

آرد گندم 10 کیلوگرم 
پودر نیمه آماده برگر بان                                     300  گرم 
خمیر  مایه  خشک                                                                 200 گرم
روغن- مارگارین                                                                       200 گرم
آب تقریبی                                             

5200 گرم

نمک

300 گرم  

شکر

300 گرم  

گلوتن

به مقدار لازم  

 

شرایط میکس و پخت :

  • روغن/مارگارین                                 ۳-۲ دقیقه بعد از شروع میکس اولیه به خمیر اضافه شود.
  • زمان میکس :                                   4-3 دقیقه دور کند و سپس 6-4 دقیقه دور تند       
  • درجه حرارت خمیر بعد از میکس:           27 – 25 درجه سانتیگراد                
  • زمان استراحت خمیر:                          5-0 دقیقه                        
  • دمای اتاق بخار :                                35-32 درجه سانتیگراد
  • زمان تخمیر :                                     ۷۰-۶۰ دقیقه   
  • دمای پخت فر :                                 ۲۴۰-۲۰۰  درجه سانتیگراد ( بسته به نوع فر ) 
  • مدت زمان پخت فر :                           ۱۲-۱۰ دقیقه

 

 

دی ان ان