باگت ذرت     

 

فرمول پیشنهادی و روش تهیه

 

آرد گندم 10 کیلوگرم  
کره  یا مارگارین 22درجه                                200 گرم
اب بسته  به  میزان  آرد                                 7/1 کیلوگرم
پودر بهبود دهنده نان ذرت                          3    کیلوگرم       
نمک  115 گرم
ایکس ایکس ال اکسترا (3٪)                       

150   گرم

خمیر  مایه  تازه                                                         520    گرم (خمیر مایه خشک 260 گرم)


شرایط میکس و پخت :

  • زمان میکس :                                      6-4  دقیقه    
  • تیپ میکسر :                                       اسپیرال  
  • درجه  حرارت  خمیر :                             29-27  درجه  سانتی گراد
  • زمان استراحت :                                   20-10   دقیقه   
  • میزان وزن  چانه:                                  350-70  گرم
  • مدت زمان تخمیر :                                60-50 دقیقه  (دمای اتاق بخار: ۳۵-۳۰ درجه سانتی گراد)
  • حرارت پخت :                                      240-210  درجه سانتیگراد
  • زمان  پخت :                                       25-17    دقیقه  بسته  به  نوع  فر                                                                                                                               

آماده سازی :

  • تمام  مواد با یکدیگر با سرعت  متوسط میکس نموده تا  خمیر  نیمه  نرمی بدست  آید. پس از زمان استراحت، خمیر  را به  قطعات بلند شکل  داده  و  از پودر بهبود دهنده ذرت  روی خمیر هم بپاشید و بعد از تخمیر  پخت گردد .
  • پارامتر ها  بسته  به  نوع  خط تولید  شما  قابل  تغییر  است .

مواد تشکیل دهنده 

 آرد ذرت

دانه های ذرت

 آرد سویا

 آرد گندم

 مغر تخمه آفتاب گردان

 

فواید ذرت

  • ضد سرطان
  • سرشار از ویتامین های گروه B و C
  • مؤثر در رفع کم خونی
  • تقویت مو و ناخن
  • بهبود در هضم و گوارش                
  • سرشار از پتاسیم
  • ضد افسردگی

 

 

 

  • باگت ذرت
  • باگت ذرت
  • باگت ذرت
  • باگت ذرت
  • باگت ذرت
  • باگت ذرت

دی ان ان