پودر بهبود دهنده چند منظوره نان

XXL اکسترا

ویژگی:

پودر بهبود دهنده چند منظوره نان اکسترا، برای انواع آردهای ضعیف مورد استفاده قرار می­گیرد و تاثیر بسیار خوبی در حجم نان ایجاد می کند و به جهت کیفیت مناسب پودر بهبود دهنده اکسترا، پوسته و مغز نان آماده شده، از کیفیت و ماندگاری بسیار بالایی برخوردار خواهد شد.

مزایا:

ا- امکان استفاده با تمامی آردهای موجود                         ۲- سهولت بیشتر در فرایند پخت

۳- مناسب جهت کارخانجات تولید نان صنعتی                  ۴- بافت نرم و حجم بسیار عالی

مواد تشکیل دهنده:

آرد نول، پریمیکس (آرد گندم، فسفات کلسیم، امولسیفایر اسید آسکوربیک، آنزیم آلفا آمیلاز)، نمک تصیه خوراکی

میزان مصرف:

۳۰ گرم در هر یک کیلوگرم آرد (۳٪ وزن آرد)

موارد استفاده:

برای کلیه نانهای حجیم و نیمه حجیم

 

 

 

دی ان ان