کیک رولتی رد ولوت      

 

فرمول پیشنهادی و روش تهیه

 

پودر نیمه آماده رد ولوت                       1 کیلوگرم
تخم مرغ                                                             600 گرم
روغن                                           

250 گرم

آب                                 150 گرم

 

شرایط میکس و پخت :

  • دمای پخت:               220  درجه سانتی گراد که  به 200درجه  کاهش  یابد
  • زمان پخت:                20 – 15 دقیقه    

آماده سازی :  

  • زرده و سفیده تخم مرغ را با سرعت متوسط به مدت  5-3 دقیقه مخلوط نمائید تا به سفیدی متمایل شود. سپس به ترتیب آب – روغن  و پودر ردولوت را اضافه نمائید و میکس کنید. این فرایند در طول ۳۰ ثانیه باید صورت بگیرد.
  • با کاهش دما و بسته  بودن  تهویه (‌دمپر ) پخت گردد .
  • مطابق  میل  خود تزئین  نمائید .                                                                                                                                                                                                      

                                

 

دی ان ان