کیک اسفنجی شکلاتی      

 

فرمول پیشنهادی و روش تهیه

 

پودر نیمه آماده کیک اسفنجی شکلاتی                                                1کیلو گرم
تخم مرغ تازه                                                                    

۶۵۰ گرم

آب                                      250 گرم


شرایط میکس و پخت :

  • ابتدا زرده با سفیده تخم مرغ خوب همزده شود تا رنگ آن متمایل به سفیدی شود و سپس به ترتیب آب و پودر کیک اسفنجی شکلاتی در میکسر اضافه شود.
  • زمان میکس:                     ۱۰ – ۸ دقیقه               
  • سرعت میکس:                   دور تند
  • دمای پخت:                   ۲۰۰ – ۱۸۰ درجه سانتیگراد برای رولت اسفنجی
  •                                    ۱۹۰ – ۱۷۰ درجه سانتیگراد برای کیک اسفنیجی
  • زمان پخت:                      ۱۰-۸ دقیقه برای رولت اسفنجی   
  •                                      15-25 دقیقه برای کیک اسفنجی                                        

                             

 

  • کیک اسفنجی شکلاتی
  • کیک اسفنجی شکلاتی
  • کیک اسفنجی شکلاتی
  • کیک اسفنجی شکلاتی
  • کیک اسفنجی شکلاتی
  • کیک اسفنجی شکلاتی
  • کیک اسفنجی شکلاتی
  • کیک اسفنجی شکلاتی
دی ان ان