کیک اسفنجی ردولوت 
فرمول پیشنهادی و روش تهیه
پودر نیمه ردولت |
1 کیلوگرم |
تخم مرغ |
600 گرم |
آب |
250 گرم
|
شرایط میکس و پخت :
- زمان همزدن: 2-1 دقیقه با سرعت پائین 7 – 5 دقیقه با سرعت بالا
- دمای پخت : 190-170درجه سانتیگراد
- زمان پخت : 30-20 دقیقه
آماده سازی :
- تخم مرغ ها را در میکسر به مدت ۲ دقیقه با دور کند مخلوط نموده و سپس ۸ دقیقه با دور تند مخلوط می کنیم. سپس آب را اضافه کرده به مدت ۲۰ ثانیه با دور کند مخلوط می کنیم و نهایتا، ردولوت را در میکسر به صورت آرام اضافه کرده تا با تخم مرغ و آب مخلوط شود. این فرایند در طول ۳۰ ثانیه باید صورت بگیرد. خمیر کیک آماده ریختن در قالب است.