کیک اسفنجی ردولوت 

 

فرمول پیشنهادی و روش تهیه

 

پودر نیمه ردولت                                                  1 کیلوگرم   
تخم مرغ                                                              600 گرم  
آب  

 250 گرم 

 

شرایط میکس و پخت :

  • زمان  همزدن:                     2-1  دقیقه با  سرعت  پائین        7 – 5  دقیقه با سرعت بالا                                      
  • دمای پخت :                         190-170درجه  سانتیگراد
  • زمان  پخت :                     30-20 دقیقه                                            

آماده سازی :  

  • تخم مرغ ها را در میکسر به مدت ۲ دقیقه با دور کند مخلوط نموده و سپس ۸ دقیقه با دور تند مخلوط می کنیم. سپس آب را اضافه کرده به مدت ۲۰  ثانیه با دور کند مخلوط می کنیم و نهایتا، ردولوت را در میکسر به صورت آرام اضافه کرده تا با تخم مرغ و آب مخلوط شود. این فرایند در طول ۳۰ ثانیه باید صورت بگیرد. خمیر کیک آماده ریختن در قالب است.                        

 

  • کیک اسفنجی
  • کیک اسفنجی
  • کیک اسفنجی
  • کیک اسفنجی
دی ان ان