کوکی گلاج     

فرمول پیشنهادی و روش تهیه

 

پودر نیمه آماده کوکی گلاج                                              .۱۱۵ گرم
روغن (ترجیحاً مارگارین یا کره گیاهی در دمای اتاق)                               ۳۰۰ گرم
 تخم مرغ                                                                                                                ۵۰ گرم (۱ عدد)

  

آماده سازی :  

  • ابتدا کلیه مواد را در میکسر ریخته و با سرعت متوسط میکس کرده تا خمیر، تقریباً نرم و یکدست شود.
  • امکان اضافه کردن ۱۵۰ الی ۴۰۰ گرم انواع مغزها از جمله گردو، بادام، کشمش و چیپس شکلات در خمیر وجود دارد.
  • کف سینی را آغشته به روغن کرده و کاغذ روغنی را کف سینی پهن می­کنیم.
  • با استفاده از اسکوپ (قاشق بستنی)، خمیرها را با اندازه یکسان تقسیم کرده و با فاصله از یکدیگر و جداره سینی قرار میدهیم.
  • سینی را به مدت ۱۶ الی ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰-۱۶۰ درجه سانتیگراد در فر قرار میدهیم.

 

                        

 

  • کوکی گلاج
  • کوکی گلاج
  • کوکی گلاج
  • کوکی گلاج
  • کوکی گلاج
  • کوکی گلاج
  • کوکی گلاج
دی ان ان