صفحه نخست
محصولات نان
روگن
برگربان
تست بان
نان باگت
نان چاباتا
باگت ذرت
خمیر پیتزا
باگت زردچوبه
نان حجیم ذرت
رول پیتزا پنیری
رول پیتزا اشپیتز
نان پورپور چاباتا
نان حجیم زردچوبه
ایکس ایکس ال الترا
ایکس ایکس ال پیور
ایکس ایکس ال اکسترا
کورن میکس دایرکت
نان سبوس دار پور پور
محصولات قنادی
مافین
ال کاکا
براونی
سندکیک
کاپ کیک
کوکی گلاج
تارت شیرین
کیک اسفنجی
سند کیک شکلاتی
کاپ کیک ردولوت
بکینگ پودر
کاپ کیک شکلاتی
شیرینی کراسان ترد
شیرینی کراسان کره ای
کیک رولتی رد ولوت
کیک اسفنجی شکلاتی
کیک اسفنجی ردولوت
دونات تخمیری وردواید
دونات غیرتخمیری وردواید
پودر نیمه آماده کرم قنادی
محصولات خانگی
پودر نیمه آماده سند کیک
پودر نیمه آماده سند کیک شکلاتی
پودر نیمه آماده کیک اسفنجی
پودر نیمه آماده کیک اسفنجی شکلاتی
پودر نیمه آماده کوکی
پودر نیمه آماده کیک مافین
پودر نیمه آماده کیک مافین شکلاتی
پودر نیمه آماده کیک ردولوت
پودر کیک نیمه آماده براونی
پودر نیمه آماده کاپ کیک شکلاتی
پودر نیمه آماده کوکی شکلاتی
پودر نیمه آماده کاپ کیک
خدمات
اخبار
فیلم
خبر
گالری
درباره ما
ارتباط با ما
بکلدرین اتریش
|
ورود
Emial : info@backaldrin.ir
6-Phone : (+098) - 021 -36427153
X
صفحه نخست
محصولات نان
تولیدی و صنعتی
نان حجیم ذرت (نان حجیم میز)
محصولات قنادی
محصولات خانگی
پودر نیمه آماده سند کیک
پودر نیمه آماده سند کیک شکلاتی
پودر نیمه آماده کیک اسفنجی
پودر نیمه آماده کیک اسفنجی شکلاتی
پودر نیمه آماده کوکی
پودر نیمه آماده کیک مافین
پودر نیمه آماده کیک مافین شکلاتی
پودر نیمه آماده کیک ردولوت
پودر کیک نیمه آماده براونی
پودر نیمه آماده کاپ کیک شکلاتی
پودر نیمه آماده کوکی شکلاتی
پودر نیمه آماده کاپ کیک
خدمات
اخبار
فیلم
خبر
گالری
درباره ما
ارتباط با ما
بکلدرین اتریش
کوکی گلاج
محصولات قنادی
/
تولیدی و صنعتی
/
کوکی گلاج
کوکی گلاج
فرمول پیشنهادی و روش تهیه
پودر نیمه آماده کوکی گلاج
.۱۱۵ گرم
روغن (ترجیحاً مارگارین یا کره گیاهی در دمای اتاق)
۳۰۰ گرم
تخم مرغ
۵۰ گرم (۱ عدد)
آماده سازی :
ابتدا کلیه مواد را در میکسر ریخته و با سرعت متوسط میکس کرده تا خمیر، تقریباً نرم و یکدست شود.
امکان اضافه کردن ۱۵۰ الی ۴۰۰ گرم انواع مغزها از جمله گردو، بادام، کشمش و چیپس شکلات در خمیر وجود دارد.
کف سینی را آغشته به روغن کرده و کاغذ روغنی را کف سینی پهن میکنیم.
با استفاده از اسکوپ (قاشق بستنی)، خمیرها را با اندازه یکسان تقسیم کرده و با فاصله از یکدیگر و جداره سینی قرار میدهیم.
سینی را به مدت ۱۶ الی ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰-۱۶۰ درجه سانتیگراد در فر قرار میدهیم.
دانلود فایل پی دی اف دستور پخت کوکی گلاج
دی ان ان