صفحه نخست
محصولات نان
روگن
برگربان
تست بان
نان باگت
نان چاباتا
باگت ذرت
خمیر پیتزا
باگت زردچوبه
نان حجیم ذرت
رول پیتزا پنیری
رول پیتزا اشپیتز
نان پورپور چاباتا
نان حجیم زردچوبه
ایکس ایکس ال الترا
ایکس ایکس ال پیور
ایکس ایکس ال اکسترا
کورن میکس دایرکت
نان سبوس دار پور پور
محصولات قنادی
مافین
ال کاکا
براونی
سندکیک
کاپ کیک
کوکی گلاج
تارت شیرین
کیک اسفنجی
سند کیک شکلاتی
کاپ کیک ردولوت
بکینگ پودر
کاپ کیک شکلاتی
شیرینی کراسان ترد
شیرینی کراسان کره ای
کیک رولتی رد ولوت
کیک اسفنجی شکلاتی
کیک اسفنجی ردولوت
دونات تخمیری وردواید
دونات غیرتخمیری وردواید
پودر نیمه آماده کرم قنادی
محصولات خانگی
پودر نیمه آماده سند کیک
پودر نیمه آماده سند کیک شکلاتی
پودر نیمه آماده کیک اسفنجی
پودر نیمه آماده کیک اسفنجی شکلاتی
پودر نیمه آماده کوکی
پودر نیمه آماده کیک مافین
پودر نیمه آماده کیک مافین شکلاتی
پودر نیمه آماده کیک ردولوت
پودر کیک نیمه آماده براونی
پودر نیمه آماده کاپ کیک شکلاتی
پودر نیمه آماده کوکی شکلاتی
پودر نیمه آماده کاپ کیک
خدمات
اخبار
فیلم
خبر
گالری
درباره ما
ارتباط با ما
بکلدرین اتریش
|
ورود
X
صفحه نخست
محصولات نان
تولیدی و صنعتی
نان حجیم ذرت (نان حجیم میز)
محصولات قنادی
محصولات خانگی
پودر نیمه آماده سند کیک
پودر نیمه آماده سند کیک شکلاتی
پودر نیمه آماده کیک اسفنجی
پودر نیمه آماده کیک اسفنجی شکلاتی
پودر نیمه آماده کوکی
پودر نیمه آماده کیک مافین
پودر نیمه آماده کیک مافین شکلاتی
پودر نیمه آماده کیک ردولوت
پودر کیک نیمه آماده براونی
پودر نیمه آماده کاپ کیک شکلاتی
پودر نیمه آماده کوکی شکلاتی
پودر نیمه آماده کاپ کیک
خدمات
اخبار
فیلم
خبر
گالری
درباره ما
ارتباط با ما
بکلدرین اتریش
کاپ کیک
محصولات قنادی
/
تولیدی و صنعتی
/
کاپ کیک
کاپ کیک
فرمول پیشنهادی و روش تهیه
پودر نیمه آماده کاپ کیک
1 کیلوگرم
تخم مرغ تازه
250 گرم
روغن
200 گرم
آب
350 گرم
شرایط میکس و پخت :
پس از میکس کردن زرده با سفیده تخم مرغ، به ترتیب آب، روغن و سپس پودر کاپ کیک در میکسر اضافه شود.
زمان میکس: ۱ دقیقه با دور کند
نوع قالب: قالب کاپ کیک
مقدار خمیر: ۱۲۰ – ۸۰ گرم
دمای پخت: 200- 170 درجه سانتیگراد
زمان پخت: ۳۰ - ۲۵ دقیقه
دانلود فایل پی دی اف دستور پخت کاپ کیک
دی ان ان