مافین 
این محصول پودری ویژه، دارای بافتی اسفنجی، رنگ و عطر مطبوع است که از کیفیت بسیار بالائی برخوردار است و بهترین حجم، نرمی و بافت را به شما ارائه می دهد.
فرمول پیشنهادی و روش تهیه
پودر نیمه آماده مافین |
1کیلو گرم |
تخم مرغ تازه |
250 گرم |
روغن |
200 گرم |
آب |
350 گرم |
شرایط میکس و پخت :
- پس از میکس کردن زرده با سفیده تخم مرغ، آب، روغن و سپس پودر نیمه آماده مافین در میکسر اضافه شود.
- زمان میکس: ۱ دقیقه با دور کند
- نوع قالب: قالب مافین
- مقدار خمیر : ۱۲۰ – ۸۰ گرم
- دمای پخت : ۲۰۰ – ۱۷۰ درجه سانتیگراد
- زمان پخت: ۳۰ – ۲۵ دقیقه
=