شیرینی کراسان کره ای     

 

فرمول پیشنهادی و روش تهیه

 

آرد گندم 10 کیلوگرم  
آب تقریبی بسته به  نوع  آرد                                       3/750کیلوگرم  
بهبود  دهنده  کراسان                                                                  350 گرم
خمیر مایه خشک                                                                                       300 گرم
مارگارین                                    500 گرم
شکر  

500 گرم

کره                                       500 گرم
نمک 125 گرم 

 

شرایط میکس و پخت :

  • زمان  هم زدن:                      6 -4 دقیقه با  سرعت  آرام  و 4-2 دقیقه با  سرعت  بالا
  • نوع  همزن :                         میکسر اسپیرال 
  • دمای  خمیر:                         21-18 درجه سانتی  گراد
  • ضخامت  لمینت:                   حداکثر 10میلیمتر
  • ضخامت خمیر:                      3 – 2/5 میلیمتر  بسته  به  میزان  دلخواه 
  • اتاق تخمیر:                           24درجه سانتیگراد  و  با رطوبت نسبی  ۷۰ تا  75٪
  • دمای پخت:                          200  درجه سانتیگراد تا  180درجه  کاهش یابد
  • زمان  پخت:                          16- 15 دقیقه  بسته به  شکل و حجم کراسان                                 

آماده سازی :  

  • کره را  لمینت  کرده  و مواد مخلوط گردد  تا  خمیر  نرمی بدست  آید.
  • بعد از  استراحت  کافی خمیر،  مقدار 250 الی 300 گرم  مارگارین،  در یک  کیلو خمیری که  3 بار روی هم  تا  شده   باشد، برای 15 دقیقه  نگهداری گردد;

 

  • شیرینی کراسان کره ای
  • شیرینی کراسان کره ای
دی ان ان