سند کیک     

ویژگی سند کیک

این محصول از رده کیک های کره ای و چرب می باشد که با استفاده از کره یا ماگارین تهیه می شود و دارای روش تهیه بسیار آسان است و از کیفیت بسیار بالایی برخوردار می باشد. سند کیک نسبت به کیک اسفنجی بافت متراکم تری دارد .

فرمول پیشنهادی و روش تهیه

 

پودر سند کیک                                               1کیلو گرم
تخم مرغ تازه                                                          550 گرم
مارگارین ( با دمای محیط)                                                                        400 گرم

 

شرایط میکس و پخت :

  • پس از میکس کردن زرده با سفیده تخم مرغ،  به ترتیب مارگارین و سپس پودر سند کیک در میکسر اضافه شود .
  • زمان میکس :                     ۸-۴ دقیقه  با دور متوسط                     
  • نوع قالب:                        قالب کیک آغشته به روغن و آرد   
  • مقدار خمیر :                     450 گرم
  • دمای پخت :                      200- 180 درجه سانتیگراد   
  •  زمان پخت:                      40 – 30 دقیقه                                 

                                                                                                                                                                                            

                                

 

  • سند کیک
  • سند کیک
دی ان ان