دونات غیر تخمیری وردواید     

 

فرمول پیشنهادی و روش تهیه

 

آرد گندم 750 گرم
آب تقریبی بسته به  نوع  آرد                                       1  کیلوگرم
پودر نیمه آماده دونات                                                                   1 کیلوگرم
بکینگ پودر                                                                      30   گرم 
نشاسته گندم                                       

150 گرم

شکر  

200 گرم

 

شرایط میکس و پخت :

  • زمان  میکس :            دور کند ۳ دقیقه دور تند ۵ دقیقه
  • زمان استراحت :          10- 5 دقیقه  
  • دمای پخت:                ۱۷۵  سانتی گراد
  • زمان پخت  :               ۳ - ۲ دقیقه 

آماده سازی :  

  • تمام  مواد را با یکدیگر مخلوط و با سرعت کم میکس نموده و به خمیر حدود ۱۰-۵ دقیقه استراحت بدهید
  • سپس خمیر را به صورت رینگی در آورده و در روغن ۱۷۵ درجه تا طلایی شدن همه سطوح آن سرخ نمائید .
  • پس از اینکه خنک گردید به دلخواه روی آن را تزئین نمائید.
  • پارامترها بسته به نوع خط تولید شما قابل تغییر است                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

 

دی ان ان