تارت شیرین     

 

فرمول پیشنهادی و روش تهیه

 

پودر نیمه آماده تارت شیرین     1کیلو گرم
آب                     125 گرم
شکر                                         250 گرم
مارگارین                     500 گرم
     
   

 

شرایط میکس و پخت :

  • زمان میکس:               5-4 دقیقه
  • سرعت میکس:            دور کند
  • زمان استراحت:           یک ساعت در یخچال
  • ضخامت خمیر:            2/5-3/5 میلی متر
  • میزان وزن:                 به میزان سایز دلخواه
  • دمای پخت :             200-210 درجه سانتی گراد و تهویه باز
  • زمان  پخت:              7-9 دقیقه                           

 آماده سازی

                               

  • تمام  مواد با یکدیگر به مدت  4 دقیقه میکس نموده تا  خمیر  یکدست و لطیفی  بدست  آید. بعد از یکساعت  استراحت  به  ضخامت  3میلیمتر  به  شکلی که  دلخواه است  برش گردد.
  • زمان  پخت  بسته به ضخامت  خمیر  متغیر است.                                 

                                           

                                

 

  • تارت شیرین
  • تارت شیرین
  • تارت شیرین
  • تارت شیرین
دی ان ان