تارت شیرین 
فرمول پیشنهادی و روش تهیه
پودر نیمه آماده تارت شیرین |
1کیلو گرم |
آب |
125 گرم |
شکر |
250 گرم |
مارگارین |
500 گرم |
|
|
|
|
شرایط میکس و پخت :
- زمان میکس: 5-4 دقیقه
- سرعت میکس: دور کند
- زمان استراحت: یک ساعت در یخچال
- ضخامت خمیر: 2/5-3/5 میلی متر
- میزان وزن: به میزان سایز دلخواه
- دمای پخت : 200-210 درجه سانتی گراد و تهویه باز
- زمان پخت: 7-9 دقیقه
آماده سازی
- تمام مواد با یکدیگر به مدت 4 دقیقه میکس نموده تا خمیر یکدست و لطیفی بدست آید. بعد از یکساعت استراحت به ضخامت 3میلیمتر به شکلی که دلخواه است برش گردد.
- زمان پخت بسته به ضخامت خمیر متغیر است.