براونی      

ویژگی براونی

طعم قوی شکلات از بارزترین ویژگی های براونی است که در محصولات قنادی بسیار پر مصرف می باشد .  با دارا بودن بافتی منحصر بفرد و متفاوت از سایر کیک ها و نیز طعمی دلپذیر از محبوبیت فراگیری در سراسر دنیا برخوردار است.

فرمول پیشنهادی و روش تهیه

 

پودر نیمه آماده براونی 1کیلو گرم
آب                     75 گرم
تخم مرغ                                         350 گرم
روغن                              600 گرم 
چیپس شکلاتی یا گردو خرد شده   

500 گرم

   

 

شرایط میکس و پخت :

  • پس از میکس کردن زرده با سفیده تخم مرغ، به ترتیب روغن، آب و سپس پودر کیک براونی در میکسر اضافه شود.
  • زمان میکس:               ۴-۲ دقیقه
  • سرعت میکس:            دور متوسط
  • نوع قالب:                  سینی کیک ۶۰×۲۰ سانتی متر
  • مقدار خمیر:                ۲۴۰۰ گرم
  • دمای پخت :                190 – 160 درجه سانتیگراد
  • زمان  پخت:                 40-35 دقیقه                                       

                                                                                                                                                                                                   

                                

 

  • براونی
  • براونی
  • براونی
  • براونی
  • براونی
دی ان ان