براونی 
ویژگی براونی
طعم قوی شکلات از بارزترین ویژگی های براونی است که در محصولات قنادی بسیار پر مصرف می باشد . با دارا بودن بافتی منحصر بفرد و متفاوت از سایر کیک ها و نیز طعمی دلپذیر از محبوبیت فراگیری در سراسر دنیا برخوردار است.
فرمول پیشنهادی و روش تهیه
پودر نیمه آماده براونی |
1کیلو گرم |
آب |
75 گرم |
تخم مرغ |
350 گرم |
روغن |
600 گرم |
چیپس شکلاتی یا گردو خرد شده |
500 گرم
|
|
|
شرایط میکس و پخت :
- پس از میکس کردن زرده با سفیده تخم مرغ، به ترتیب روغن، آب و سپس پودر کیک براونی در میکسر اضافه شود.
- زمان میکس: ۴-۲ دقیقه
- سرعت میکس: دور متوسط
- نوع قالب: سینی کیک ۶۰×۲۰ سانتی متر
- مقدار خمیر: ۲۴۰۰ گرم
- دمای پخت : 190 – 160 درجه سانتیگراد
- زمان پخت: 40-35 دقیقه